Ik ben mede-oprichter en sinds 2015 directeur van de Horeca Academie. Opgeleid als psycholoog met de specialisatie test- en toetsontwikkeling, heb ik in mijn werk altijd met onderwijs en Horeca te maken gehad.
Vroeger heb ik achter de bar gewerkt en ben ik gastheer geweest. Als het nodig is spring ik hier in het opleidingsrestaurant nog wel eens bij. Koken doe ik thuis veel maar dat is een hobby. Een van de drijfveren die ik persoonlijk heb is dat het toch echt mogelijk moet zijn om een school te zijn waar leren leuk is. Daarnaast is in mijn ogen het volgende van levensbelang: wanneer je een diploma hebt gehaald bij de Horeca Academie, dan ben je echt goed in je vak! Het onderwijs hier op de academie moet dus van hoog niveau zijn en altijd zeer praktijkgericht. Mijn taak hier is vooral om te zorgen dat alle randvoorwaarden kloppen en dat het hele team van medewerkers op de juiste plek staat. Daarmee zorgen we dat de studenten hier een toptijd hebben elke dag dat ze hier zijn en beter worden in hun vak.