Vanaf september gaat het corona-proof leerlingen restaurant open in Amsterdam! Wij hopen je snel te mogen ontvangen.

Zoals je waarschijnlijk niet ontgaan is start de Horeca Academie in september in Amsterdam met de Engelstalige koksopleiding Professional Chef. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de restaurant-les waarbij de internationale leerlingen koken voor gasten.

Wij nodigen je dan ook van harte uit om bij ons te komen lunchen in het leerlingen restaurant. Lunchen bij de Horeca Academie is een goede les voor onze leerlingen en voor jou een gezellige break tijdens de werkdag.

Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €17,50.

De lunchmiddagen zijn op maandag. Je vindt de verschillende diner datums op deze pagina.
Door te klikken op de knop menu kunt u zien welke menu die middag geserveerd wordt.

De inloop is tussen 12:00 uur en 13:00 uur, de middag duurt tot ongeveer 15:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.

 

Wij vinden jouw veiligheid en de veiligheid van onze leerlingen en medewerkers heel erg belangrijk. Wij gaan daarom zeer zorgvuldig om met de corona regels en richtlijnen! Wij hebben genoeg ruimte en kunnen daarom gemakkelijk de 1,5 meter regel waarborgen. 

 

Online reserveren kan tot 10 personen. Bij groepen vanaf 10 personen kost de lunch €22,50.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer in de maand het menu van de Horeca Academie Amsterdam.

Nieuwsbrief Amsterdam Dineren

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten