Op woensdag 23 oktober gaan wij op excursie naar Koppert Cress en jij mag als student van de Horeca Academie gratis mee. Koppert Cress is gespecialiseerd in ‘Cressen’, zaailingen van unieke planten, met elk hun eigen, verrassende invloed op de zintuigen. Smaak, geur, gevoel of presentatie, er is een cress voor alle toepassingen. En de keuze wordt steeds groter. Ieder jaar wordt minstens één nieuw product toegevoegd aan het sortiment ‘Micro-vegetables’, een collectie die als ‘Architecture Aromatique’ onder de aandacht wordt gebracht.

In 2006, werd de locatie in Monster, in het Westland, uitgebreid tot 1,7 ha en een gloednieuw onderdeel in gebruik genomen. Na de grootse opening is het bedrijf nu in staat, om te gaan met de aanzienlijk groei die het de afgelopen jaren kent en de toenemende interesse voor haar product. Een interesse die in Monster wordt gestimuleerd in het ‘Cressperience’. De actieve benadering van eindverbruikers door Koppert Cress, garandeert bewustwording van en creëert vraag voor het innovatieve aanbod. Met Cressperience heeft het bedrijf een eigen ontmoetingsruimte en demonstratiekeuken, waar chefs kennis maken met het product en eindeloos kunnen experimenteren.

Praktisch:
Datum 23 oktober 2019
Tijd 10:00 uur – 11:30 uur (valt in toetsweek)
Locatie: Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
Nederland

 

Meld je aan via frederike@horecaacademie.nl inschrijven, graag vóór 7 oktober 2019