Mijn naam is Guido Robert ik ben al vanaf mijn jeugdjaren getriggerd door de horeca, mede door mijn grootvader die zijn sporen in de horeca had verdiend.
Koken is een passie en horeca een manier van leven waarbij gastvrijheid centraal staat.
Ik heb altijd veel gedaan om mijzelf zo goed mogelijk te verdiepen in ons mooie metier. Denk daarbij aan vak wedstrijden, food beurzen etcetera.
Sinds 1982 heb ik de titel SVH Meester-kok behaald in die tijd samen met collega Meester Cas Spijkers.
Een gedeelte van mijn carrière heb ik doorgebracht in de foodsector waarbij ik aan de wieg gestaan heb van talloze innovaties van producten voor de horeca. Het is juist in deze periode dat ik veel kennis heb weten te vergaren over ons mooie vak en ook mijn netwerk heb vergoot.
Het overbrengen van mijn kennis aan (jonge) vakbroeders, is iets wat ik zeer serieus neem en ook uitdagend vind om te mogen doen.
De Horeca Academie biedt mij deze mooie kans in een omgeving waar we met vakbroeders gezamenlijk werken aan de toekomst van Culinair Nederland.

 

 

Horeca Academie-instagram

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten