Mijn naam is Niels Roborgh, 41 jaar en vanaf mijn 15de werkzaam in de horeca. Na een aantal jaar in de bediening te hebben gewerkt ben ik per ongeluk in de keuken beland en maar goed ook. Koken is een mooi vak, een vak waar je mensen mag blij maken met je gerechten.

Na 18 jaar in de keuken in binnen en buitenland kreeg ik last van mijn rug. Na twee operaties begon de weg van herstel. Tijdens deze weg heb ik mijn bevoegdheid tot lesgeven behaald. Twee jaar stage gelopen bij The Colour Kitchen en sinds 1 september 2017 voor mezelf begonnen. Inmiddels geef ik les voor het SVO, examineer ik door het land, heb mijn eigen catering bedrijf (Crazy Chef), beheer ik een bedrijfskantine en begeleid ik jongeren met autisme in het Papageno huis, te Laren. Vanaf september 2018 mag ik mezelf leraar noemen bij de Horecaacademie. In deze nieuwe uitdaging heb ik heel veel zin in. Mede omdat er veel tijd wordt vrijgemaakt voor de praktijk. Hier wordt het vak geleerd en kan ik mijn passie voor het vak overbrengen aan de leerlingen.

Horeca Academie-instagram

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten