4 december 2017 | Nieuws

Je werkt voor de afdeling Horeca en Events van de Horeca Academie. Je voornaamste taak is meedraaien op de events bij de Horeca Academie. De meeste events vinden overdag plaats, maar er zijn ook geregeld ’s avonds diners e.d. Daarnaast is er een lunchroom en een restaurant  waar je ingeroosterd wordt. Voor jou als allround horecamedewerker is er ook de kans om op het commerciële vlak te werken. Partijen aannemen en voor klanten passende offertes te maken horen zeker ook bij de functie.

Functieprofiel 

Je hebt zeker een klik met de Horeca. Gasten verzorgen en het ze naar de zin maken is voor jou werk waar je zelf blij van wordt. Je ziet commerciële kansen. Je bent enthousiast en wil er samen voor gaan en met het hele team zorgen dat het werk voor elkaar komt. Gewoon doen, informeel en zeer gemotiveerd.

Taken/verantwoordelijkheden

Je werkt onder leiding van de manager Horeca & Events aan alles mee. In onderling overleg krijg je snel verantwoordelijkheden zoals de leiding over events, offertes maken en klantcontact.

Functie-eisen

Je hebt ruim 3 jaar werkervaring als horeca medewerker in restaurants maar je hebt ook ervaring in het plannen van events.

Of je hebt een opleiding Horeca Ondernemer Manager of vergelijkbaar. Of je bent studerend hiervoor. Het is mogelijk om bij de Horeca Academie de opleiding HOM niveau 4 te doen.

Persoonlijke kenmerken

Positieve basishouding
Gastvrije instelling
Horeca-Mentaliteit
Aanpakker
Leergierig
Vriendelijk
Stressbestendig

Beschikbaarheid: 32 uur, werktijden zijn voornamelijk overdag
Salaris: in overleg

Sollicitatieprocedure

Stuur een (email met een (korte) motivatie en je c.v. naar antoine@horecaacademie.nl  Zorg dat je motiveert waarom je voor de Horeca Academie wilt werken.