25 september 2018 | Nieuws

Vooral hun gastvrije houding, passie én goede samenwerking hebben gezorgd voor de winst van de studenten van de opleiding Gastheer/ Gastvrouw niveau 2. Onder leiding van hun docent Nikita de Graaf hebben Asli Impraim en Mariebecca Browne de 1e prijs van de Barista wedstrijd van het Gastronomisch Gilde in de wacht gesleept. Zij kregen de opdracht om binnen bepaalde tijd 4 café latté’s en 4 ristretto’s voor de jury neer te zetten. Zij waren simpelweg de beste.

Ook de koksopleiding van de Horeca Academie, is in de prijzen gevallen. Een mooie tweede plek bij de Street & Fingerfood wedstrijd voor de groep studenten van de koksopleidingen onder leiding van mentor/ docent Severine Meijer.  De enthousiaste studenten Angelique Pieterse, Rutger Teuben, Karin Rijkelijkhuizen en Dirk Jan Keizer kregen een blackbox met wild, gevogelte en vergeten groente. De opdracht voor de wedstrijd tijdens Gastvrij Rotterdam, was om hier 50 creatieve streetfood en 50 fingerfood hapjes van te maken. De happen van de studenten van de Horeca Academie, waren goed genoeg voor een tweede plek.

Natuurlijk zijn wij trots op deze verdiensten, maar het allerbelangrijkste is toch écht om mee te doen en vooral om te zien hoe enthousiast en toegewijd onze studenten zijn. Prachtig.