Ik ben Petra van der Ende en verantwoordelijk voor de Horeca en Events binnen de Horeca Academie.

Tot enkele jaren geleden was ik ondernemer. Na mijn zaak verkocht te hebben ben ik bij de Horeca Academie aan de slag gegaan. In dit bedrijf voel ik mij als een vis in het water en kan ik mijn ondernemende kwaliteiten zeker benutten. Samen met mijn teams zorgen wij voor de gastvrijheid in al zijn facetten binnen de Horeca Academie. Dit kan bij ons betekenen een koffie to-go tot een event voor 600 personen, niks is ons te gek. En in principe is wat de gast wil, altijd mogelijk.

Mijn streven is altijd dat we alles minstens voor en 9 doen, maar mijn streven is een 10! Hierdoor kun je mij best een veeleisende manager noemen. Ik ben van mening dat het niet anders kan in de horeca. De gast van nu is veeleisend en komt alleen terug als je het echt goed doet, verwachtingen overtreffen daar gaat het om.

In mijn teams is er echt een goede sfeer en iedereen staat voor elkaar klaar, zo zit ik zelf ook in de wedstrijd, samen moet je het doen. Zo af en toe kunnen we met zijn allen ook best eens de teugels laten vieren en lekker op stap gaan. Over teugels gesproken, in mijn vrije tijd ga ik graag een ritje te paard maken al ben ik daar wel minder fanatiek in dan vroeger.