SVH Wijn 3 (gevorderden)

Verbreed je wijnkennis.

Jij bent een Horeca professional en hebt al basiskennis van wijn, maar je wilt meer. In 8 avonden doe je vooral praktische kennis op en leer je alles om op een neutrale wijze wijnen te beoordelen.

Direct inschrijven
15 personen
Horeca Academie Den Haag
SVH diploma Wijn 3
€ 699,-

De training

De SVH Wijn 3 (gevorderden)training is ontwikkeld en georganiseerd door  de WTOL Academy. WTOL ( Wijntraining online) Academy is een SVH erkend opleider voor wijn.
Het is een 8-daagse training. De training vindt in de avonduren plaats en duurt van 19:00 uur tot 22:00 uur. Aansluitend doe je het officiële SVH Wijn 3 examen. Dit diploma is een vereiste om te worden toegelaten tot de opleiding Vinoloog (SVH Vinoloog niveau 4).

Je proeft ca. 70 karakteristieke wijnen in deze 8 avonden. Je doet vooral praktische kennis op en leert om op een neutrale wijze wijnen te beoordelen.

In de wijntraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De wijngebieden in de wereld.
  • Proeven, beoordelen van wijn.
  • Karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden.
  • Wijnbereiding, vinificatie.
  • Kwaliteitsverschillen herkennen.
  • Alles over wijnwetgeving.

Voorafgaand aan de training krijg je toegang tot de door WTOL ontwikkelde online leeromgeving (t.w.v. €225,00). Op deze manier kan je alvast op een interactieve manier kennis opdoen. We raden aan om deze gevorderden training te starten met enige basiskennis van wijn. SVH Wijn 2 of soortgelijk is een pré.

SVH examen

De kennis die je hebt opgedaan wordt getoetst via een  examen. Dit examen bestaat uit 48 multiple choice vragen, waarvan de eerste 8 vragen betrekking hebben op 6 verschillende te proeven wijnen. Jij bezit na behalen van dit examen het officiële SVH diploma Wijn 3. Meer dan 92% slaagt in één keer voor het SVH examen.

Kosten

De kosten voor de training zijn tijdelijk € 699,- vrijgesteld van BTW.  Deze kosten zijn exclusief de kosten voor het SVH examen. Jouw inschrijving sturen wij door naar Wijntraining online (WTOL Academy). De factuur voor de kosten van de training en de bevestiging van jouw inschrijving(+examen) worden gestuurd door de WTOL Academy.

De training is inclusief:

  • Licentie Wijntraining online SVH Wijn 3 (t.w.v. € 225,-)

De kosten zijn exclusief SVH examenkosten.

Data & Inschrijven

De eerstvolgende data bij jouw in de buurt kun je bekijken in onze kalender. Je kunt je ook direct inschrijven.

Bel me terug
Inschrijven

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

SVH Wijn 3 kalender

De SVH Wijn 3 bestaat uit 8 halve trainingsdagen dan is de training in de avond van 19:00 uur tot 22:00 uur of uit 4 hele trainingsdagen, dan is de training van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Hier is alleen de startdatum vermeld, als je doorklikt zie je op het inschrijfformulier de rest van de data.

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten