Zelfstandig werkend gastheer/ gastvrouw gezocht! Bij het opleidingsrestaurant van de Horeca Academie heb jij volledig de touwtjes in handen. Ben jij die gastheer of gastvrouw die een stap hoger wil? Bij de Horeca Academie bieden je opleidingen en trainingen en de kans om door te groeien naar leidinggevende. Weekenden vrij.

Horeca Academie
De Horeca Academie is een kleinschalige particuliere opleider voor de Horeca. Op onze website kun je meer lezen over ons bedrijf. De medewerker restaurant runt zelfstandig ons opleidingsrestaurant. Lees hier meer over ons.

Functieprofiel
Je maakt onderdeel uit van het team Horeca en Events. Je valt onder de manager Horeca en Events. Je draait het restaurant op de dagen dat de koksleerlingen koken.

Taken/verantwoordelijkheden
Het ontvangen van de gasten, het bedienen van de gasten, afrekenen, planningen maken, inkoop dranken, wijnarrangementen samenstellen, wijnkaart vernieuwen. Aansturen collega en afwas. Aankleding restaurant. Flexibele inzet in brasserie Southwood en op Events.

Functie-eisen
Opleiding op MBO niveau. Jij bent iemand die in staat is om in korte tijd echt een resultaat neer te zetten. Jij houdt er van om gasten het naar de zin te maken.

Persoonlijke kenmerken
Gastvrij
Communicatief
Initiatiefrijk
Daadkrachtig
Positieve basishouding
Zelfstandig
Houdt het overzicht
Aanpakker
Leergierig
Vriendelijk
Stressbestendig
Kwaliteitsgericht

Overig
Beschikbaarheid: 24-32 uur per week.
Werktijden in overleg, maar niet in het weekend. Startdatum bij voorkeur januari 2020
Salarisindicatie: inschaling op basis van de Horeca CAO en jouw specifieke ervaring

Sollicitatieprocedure
Stuur een email met een (korte) motivatie en je c.v. naar petra@horecaacademie.nl