• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan!
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • meer trainingen…
    • Skills a la cartemeerdaagse workshops
      • Wat zijn skills?
      • Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
      • Brood
      • Bread
      • meer skills…
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Wat zijn clinics?
      • Japanse Keuken
      • Plant Based
      • Chocolade & Karamel
      • Frans Klassiek
      • Vegan Pastry
      • Thaise Keuken
      • meer clinics…
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Het laatste nieuws
uit de horeca

Home > Nieuws > Pagina 3

14 februari 2025

Wil jij werken bij de Horeca Academie?

Wij hebben weer twee vacatures online staan. Zie jij een carrière als docent kok bij de Horeca Academie wel...
Lees verder...
13 februari 2025

Would you like to learn more about our culinary programs?

  Would you like to learn more about our culinary programs? Join us for our open evening on March...
Lees verder...
4 februari 2025

Nieuw! Horeca Skills training op maat!

Nieuw op onze website: Horeca Skills training! Speciaal voor bedrijven bieden wij een horeca skills training op maat. Vraag...
Lees verder...
24 januari 2025

Kom jij naar de open avond?

Wil jij meer weten over onze koksopleidingen? Kom dan naar onze open avond op 12 maart. We staan dit...
Lees verder...
13 januari 2025

Eind januari starten wij in Alkmaar met de opleiding Basiskok niveau 2

De Horeca Academie in Alkmaar! Met trots kondigen wij aan dat de Horeca Academie vanaf eind januari van start...
Lees verder...
Vorige 1 2 3 4 5 … 48 Volgende

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Sociale Hygiëne online
  • Boost training op maat
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Wat zijn skills?
  • Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course
  • Brood
  • Bread
  • Plating

Kook Clinics

  • Wat zijn clinics?
  • Japanse Keuken
  • Plant Based
  • Chocolade & Karamel
  • Frans Klassiek

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions