Skills a la carte

Met onze Skills-workshops ga je dieper in op één kookthema of techniek. Denk aan brood bakken, plating of specifieke kooktechnieken. Je volgt een programma van 2 of 3 dagen waarin je meer tijd krijgt om te oefenen, verfijnen en kennis op te bouwen onder begeleiding van onze ervaren chefs.

Voor wie?
Skills zijn er voor iedereen die in korte tijd zijn kookniveau wil verdiepen: van horecaprofessionals die zich willen specialiseren tot serieuze hobbykoks die professioneel willen leren koken.

Klik op de knop hieronder voor meer informatie over dagindeling, inschrijving en kosten
Informatiepagina Skills a la Carte

Advies nodig? Bel ons gerust op werkdagen op 070 302 99 56

Horeca kalender

Brood
20 maart 2026
Amsterdam
Inschrijven
Vis, schaal & schelpdieren
17 april 2026
Amsterdam
Inschrijven
Plating
8 mei 2026
Amsterdam
Inschrijven
Menu engineering & calculatie
22 mei 2026
Amsterdam
Inschrijven
Plant based, zero waste
5 juni 2026
Amsterdam
Inschrijven
Innovate & create
26 juni 2026
Amsterdam
Inschrijven

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten