Branchediploma Patisserie (specialisatie)

Voor de echte professionals hebben we deze patisserie opleiding.

Ben jij professioneel kok en wil jij je specialiseren in patisserie? Zoek niet verder. Wij bieden in 5 x 5 modules een uitgebreide specialisatie opleiding patisserie.

Direct inschrijven
Maximaal 10 personen
€ 3.950,- (vrijgesteld van BTW)
Horeca Academie Den Haag
Branchediploma Patisserie
horecaacademie-patisserie-spacialisatie-branchediploma

De opleiding

Tijdens de specialisatie patisserie ga je dieper in op de belangrijkste basisaspecten van de patisserie. Dit is een specialisatie, dit betekent dat de opleiding alleen geschikt is voor professionals. Je wordt toegelaten tot deze specialisatie wanneer je een kok of horeca professional bent en/ of je al duidelijk op autodidacte wijze hebt verdiept in patisserie. (Twijfel jij of deze specialisatie geschikt is voor jou, neem dan gerust contact met ons op.) Na deze specialisatie ken en beheers jij de belangrijkste aspecten van de patisserie. De specialisatie wordt opgedeeld in 5 modules. Het Branchediploma Patisserie bestaat uit alle 5 de modules, maar het is ook mogelijk om 1 of meer losse modules te volgen.

Bij elke module hoort theorie, maar het grootste gedeelte ben je tijdens een trainingsdag vooral in de praktijk bezig. Je wordt begeleid door een professionele patissier die regelmatig technieken uitlegt door middel van demonstraties.

Tijdens de opleiding komen de volgende 5 modules aan bod:

  • Module 1: Brood, gist en desem
  • Module 2: Biscuits, deegsoorten & koekjes
  • Module 3: Frivolités
  • Module 4: Luxe taarten en gebakjes
  • Module 5: Chocolade

Kosten

De kosten voor deze specialisatie opleiding (5 modules) zijn € 3.950,- ( vrijgesteld van BTW). Het is ook mogelijk om één module te kiezen. Per module zijn de kosten € 900,- (vrijgesteld van BTW). Let wel:  wanneer de groep vol is, hebben deelnemers die voor de volledige 5 modules kiezen voorrang.

Alle modules zijn inclusief:

  • Koffie & thee op alle dagen
  • Lunch
  • Naslagwerk
  • Patissier buis
  • Persoonlijke begeleiding
  • Branchediploma

Een deelnemer dient zelf aan te schaffen:

  • Thermometer met voeler
  • Stekerset, glad
  • Spatels
  • Rolstok van kunststof, groot en klein
  • Plastic spuitmondjes set, glad en gekarteld
  • Glaceer-mes
  • Platen-mes
  • Kwastjes
  • Krabbertje

Aanbevolen literatuur: Patisserie! Van Christophe Felder & De Banketbakker van Cees Holtkamp

Data & Inschrijven

De specialisatie opleiding Patisserie start weer in september 2018 . Schrijf je nu in.

Bel me terug
Inschrijven
Brochure

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

  • Ik schrijf me in voor

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Patisserie

1 september 2018
Den Haag
Inschrijven

Gratis Proefles

Neem een kijkje in de keuken!

Bel ons op 070 302 99 56 en dan plannen we een proefles in.

Proefles aanvragen

 

Horeca Academie-instagram

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten