Mag ik mij even voorstellen, Paul van Waarden 56 jaar.
Ik woon met mijn vrouw en bonus dochter in het Bourgondische Brabant, namelijk in het culinaire Oisterwijk.

Vanaf mijn 17e sta ik al in de keuken om in de pannen te roeren. Zo heb ik in veel verschillende restaurants op verschillende niveaus in binnen- en buitenland ervaring op gedaan.
Waarbij ik met Culinaire grootheden zoals Cees Helder en Henk Savelberg heb mogen samenwerken. Die hebben mij de fijne kneepjes van het vak geleerd.
Mijn eerste baan als Chef-Kok was gelijk bij de culinaire tempel, Seinpost Scheveningen. Om vervolgens na 5 jaar op mijn 29e voor mezelf te gaan beginnen. Daarna volgden er nog vele restaurants waar ik met heel veel passie en plezier op het hoogste niveau gekookt heb. Daarvoor heb ik vele onderscheidingen en waarderingen mogen ontvangen, Michelin ster, Bib Gourmand, Goudenpollepels enz.

Tot ik kennis maakte met de Horeca Academie. Waar ik ontdekte dat het lesgeven het leukste is wat ik ooit gedaan heb. Daarom ben ik blij dat ik onderdeel van het Docenten / mentor team mag zijn.
Om een wijze uitspraak van één van mijn chefs aan te halen: ‘Koken is een Ambacht, dat leer je door te doen met je handen!’ Doen dat doe je hier op de horeca Academie zeker. In de basis begint het natuurlijk bij de theorie en hier ben je vooral praktisch bezig. Kennis is macht. Werken met je handen, en dan iets moois creëren op je bord is toch het mooiste wat er is.