• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan!
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • meer trainingen…
    • Skills a la cartemeerdaagse workshops
      • Wat zijn skills?
      • Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
      • Brood
      • Bread
      • meer skills…
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Wat zijn clinics?
      • Japanse Keuken
      • Plant Based
      • Chocolade & Karamel
      • Frans Klassiek
      • Vegan Pastry
      • Thaise Keuken
      • meer clinics…
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

Subscibe for the barista training

Engels Barista

"*" geeft vereiste velden aan

Your information

I'm a*

 

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Subscribe

Hidden
Different invoice address
Invoice salutation*

 

Payment

Hidden
Payment method*
The costs for this training must be paid in advance via iDeal. If you want to pay the training through an invoice as a company, please contact the Horeca Academie on telephone number (+31) 070-302 99 56 or via info@horecaacademie.nl
Prijs: € 0,00

Other

I agree with the terms and conditions*
Hidden
I would like to receive the newsletter about dining at the Horeca Academie*
Hidden
I would like to receive the newsletter about training and education at the Horeca Acadmie*

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Sociale Hygiëne online
  • Boost training op maat
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Wat zijn skills?
  • Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course
  • Brood
  • Bread
  • Plating

Kook Clinics

  • Wat zijn clinics?
  • Japanse Keuken
  • Plant Based
  • Chocolade & Karamel
  • Frans Klassiek

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions