Incompany traject voor jouw bedrijf

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van het bedrijf. Het is daarom noodzakelijk om te investeren in medewerkers.

Hoe behoud je goede medewerkers, hoe motiveer je ze en hoe haal je het meest uit hun potentie? Wat heeft opleiden verder voor waarde?

Wij komen graag bij je langs om te kijken wat het beste bij jouw bedrijf past.

Direct inschrijven
Gratis en vrijblijvend
Op maat
Erkende opleider
Direct

De opleidingen van de Horeca Academie zorgen voor persoonlijke ontwikkeling of vergroten de vakkennis van jouw medewerkers. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en actief, waardoor het geleerde direct kan worden toegepast op de werkvloer.

Wil je één medewerker aan jouw bedrijf binden door middel van een koksopleiding, jouw keukenteam een boost geven of wil je een hele groep medewerkers opleiden als erkend leermeester? Wij komen graag bij je langs om je meer te vertellen over alle mogelijkheden.

Waarom opleiden door de Horeca Academie?
Wij beschikken over een ruime databank aan expertise. Hierdoor kunnen wij een training precies opbouwen naar jouw wens. Voor elke opleiding of training hebben wij een professionele trainer, coach of docent. Horeca is ons vakgebied en wij blinken uit in leiderschap en gastvrijheid. Onze opleidings-trainingsmethodes zijn praktijkgericht en ‘hands on’ Al onze trainers zijn zelf werkzaam in de horeca of zijn dit jarenlang geweest. Zij weten daarom ook als geen andere tegen welke uitdagingen een horeca ondernemer, kok of leidinggevende aan kan lopen. Wij nemen ruim de tijd om jou als werkgever te leren kennen en te kijken op welke manier wij iets kunnen toevoegen aan de ontwikkeling van jouw onderneming.

Waarom incompany opleiden?
Als je incompany opleidt kun je opleidingstrajecten volledig op maat laten maken. Dit betekent dat de waarden van jouw bedrijf in acht worden genomen tijdens de ontwikkeling van de opleiding of training. Ook zijn incompany trainingen-of opleidingen vaak voordeliger omdat er bijvoorbeeld geen locatie kosten zijn en je bij de Horeca Academie ook altijd op een groepskorting kan rekenen.

Komen jullie ook bij mijn bedrijf langs?
Of het nu een intensieve kitchen-of serviceboost training is of een volledige mbo BBL opleiding, wij komen graag bij je langs om een passend aanbod te doen. Bel ons direct om een afspraak te maken.

 

Bel me terug

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten