Horeca Academie Alkmaar
Olympiaweg 29
1816 MJ Alkmaar

 

Een compleet nieuwe locatie met nieuwe keukens, geheel ingericht op de wensen van onze koks studenten. Als je les krijgt in Alkmaar dan heb je les in de meest moderne keukens.

Het gebouw wordt op het moment nog gebouwd en zal vanaf de herfst haar deuren openen voor de Horeca Academie studenten. je kan je nu alvast aanmelden voor een opleiding op deze locatie. Je start dan eerst op een andere locatie (als je direct wilt beginnen) maar wanneer de locatie Alkmaar haar deuren heeft geopend, kun je doorstromen naar een klas in Alkmaar.

Hoe we zijn te bereiken
Onze nieuwe locatie zit op de Olympiaweg 29, 1816 MJ Alkmaar en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf station Alkmaar rijden er bussen naar halte Sportpark de Meent. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen. Met de auto is de locatie goed aan te rijden via de N9. Parkeren kan eenvoudig bij onze locatie of anders op een parkeerlocatie bij de omliggende bedrijven.

 

Ons aanbod

In Alkmaar is er de mogelijkheid om de onderstaande opleidingen/cursussen te volgen:

 

Bel me terug
Gratis proefles

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je mag bij ons een gratis proefles doen.

Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om een proefles te volgen voor beide koksopleidingen. Klik op een van de onderstaande buttons om je aan te melden voor een proefles bij jou in de buurt. Heb je interesse in een andere opleiding en/of locatie? Mail ons even: info@horecaacademie.nl 

Meld je aan voor een proeflesa

You can apply for a free trail lesson.

We are happy to show you what a teaching day looks like at the Horeca Academie. It is therefore possible to follow a trial lesson Professional Chef. Click on the button below to apply. Are you interested in another training and/or location? Mail us: info@horecaacademie.nl

Apply for a trial lesson