Over ons, de Horeca Academie.

Wij bieden praktijkgerichte kleinschalige erkende mbo-en brancheopleidingen voor alle leeftijden en voor alle verschillende opleidingsniveaus. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct starten. Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn. De Horeca Academie is gevestigd in Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Houten, Zwolle en binnenkort ook in Eindhoven en Alkmaar.

Voor wie?

Wij bieden opleidingen en trainingen voor particulieren en bedrijven. Ben je starter in de horeca of horeca professional, onze opleidingen en trainingen zijn op verschillende niveaus of zelfs op maat gemaakt. Schrijf je op elk moment als individu in of vraag een offerte aan voor een incompany training.

De vijf voordelen

Kleinschalig

De Horeca Academie is een kleinschalige onderwijsinstelling. Een groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. Dat betekent dat je veel persoonlijke aandacht krijgt tijdens de lessen. Ook is er ruimte voor extra begeleiding.

Praktijkgericht

De opleidingen aan de Horeca Academie zijn erg praktijkgericht. Je gaat één dag in de week naar school en de rest van de tijd werk je in een leerbedrijf. Tijdens de lessen op de Horeca Academie ben je ook praktisch bezig. In de koksopleiding ga je bijvoorbeeld koken en in managementopleidingen schrijf je een ondernemingsplan.

Eigen tempo

Bij de Horeca Academie kun je leren in je eigen tempo. De opleidingen duren één jaar. Als je bijvoorbeeld wat meer tijd nodig hebt voor je opleiding, dan kan dit. Bovendien kun je bij ons het hele jaar door beginnen of examen doen.

Interactief leren

Bij de Horeca Academie leer je niet uit boeken. Je krijgt de theorie aangeboden via een online leeromgeving. Op die manier maak je op een interactieve manier kennis met de stof. Dit kun je doen op een moment dat het jou uitkomt. Je kunt altijd en overal inloggen op de online leeromgeving.

Vakmensen

De docenten van de Horeca Academie komen zelf uit de praktijk. Zij weten dus als geen ander wat een aankomend kok of manager moet weten. Ook komen er regelmatig echte deskundigen een workshop geven. Bijvoorbeeld over patisserie, inkoopmanagement, no waste of cocktails.

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten