Horeca Academie Houten
Sleepboot 2
3991 CN  Houten

Wij zijn het afgelopen jaar gestart bij onze nieuwe locatie Houten. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct beginnen. Het is dus gedurende het hele jaar op elke locatie mogelijk om je voor opleidingen aan te melden en direct te starten. Op deze pagina vind je ons opleidingsaanbod in Houten. De opleidingskeuken is gevestigd bij SVO vakopleiding Food. De van oorsprong Slagers Vakopleiding heeft een zeer ruime keuken en een prachtig nieuw opleidingsrestaurant. De locatie is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn op het terrein genoeg (gratis) parkeerplekken aanwezig.

Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn.

Op de locatie in Houten is het ook mogelijk om te komen dineren. Via de pagina dineren bij de Horeca Academie in Houten, kun je de menu’s bekijken en direct reserveren.

 

Ons aanbod

In Houten is er de mogelijkheid om de onderstaande opleidingen/cursussen te volgen:

 

De Horeca Academie Houten zit gevestigd in het gebouw van SVO vakopleiding Food. Zit de opleiding die jij zoekt niet in ons aanbod hierboven of ben je op zoek naar een BOL opleiding.

Neem dan een kijkje op de website van SVO. Bekijk hier het aanbod van SVO.

Inschrijven
Brochure
Gratis proefles
Bel me terug

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Schrijf je in om een gratis proefles te volgen.

Proefles aanvraag

  • Schrijf je hier in voor de een proefles bij de Horeca Academie.
  •  

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.