Horeca Academie Zwolle
Spui 2
8032 VS Zwolle

Dit jaar starten wij ook op de nieuwe locatie in Zwolle. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct beginnen. Het is dus gedurende het hele jaar op elke locatie mogelijk om je voor opleidingen aan te melden en direct te starten. Op deze pagina vind je ons opleidingsaanbod in Zwolle. De opleidingskeuken is gevestigd bij SVO vakopleiding Food. De van oorsprong Slagers Vakopleiding heeft een zeer ruime keuken en een prachtig opleidingsrestaurant. De locatie is het beste bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn op het terrein genoeg (gratis) parkeerplekken aanwezig.

Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn.

Op de locatie in Zwolle is het ook mogelijk om te komen dineren.

Bereikbaarheid Locatie Zwolle

Ons aanbod

In Zwolle is er de mogelijkheid om de onderstaande opleidingen/cursussen te volgen:

Inschrijven
Bel me terug
Gratis proefles
Brochure

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je mag bij ons een gratis proefles doen.

Wij laten je graag zien hoe een lesdag eruit ziet bij de Horeca Academie. Het is daarom mogelijk om een proefles te volgen voor beide koksopleidingen. Klik op een van de onderstaande buttons om je aan te melden voor een proefles bij jou in de buurt. Heb je interesse in een andere opleiding en/of locatie? Mail ons even: info@horecaacademie.nl 

Meld je aan voor een proeflesa

You can apply for a free trail lesson.

We are happy to show you what a teaching day looks like at the Horeca Academie. It is therefore possible to follow a trial lesson Professional Chef. Click on the button below to apply. Are you interested in another training and/or location? Mail us: info@horecaacademie.nl

Apply for a trial lesson

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief: