Horeca Academie Amsterdam
Koggestraat 9
1012 TA Amsterdam

Dit jaar starten wij ook op de nieuwe locatie in Amsterdam. Bij de Horeca Academie kun je bij de meeste opleidingen direct beginnen. Het is dus gedurende het hele jaar op elke locatie mogelijk om je voor opleidingen aan te melden en direct te starten. Op deze pagina vind je ons opleidingsaanbod in Amsterdam. Onze Amsterdamse studenten krijgen les op de locatie van de vereniging “Cuisine Culinaire Amsterdam” (CCA). Het pand van CCA is een oud pakhuis aan de karakteristieke Koggestraat, in het hartje van Amsterdam.

De keuken van de vereniging “Cuisine Culinaire Amsterdam”, is geheel gerenoveerd en heeft een volledig professionele uitrusting. Logisch ook, want wekelijks koken hier de leden van de vereniging op hoog niveau.

Horeca is ons vakgebied en wij passen ons onderwijs op de doelgroep aan. Leren door vooral veel te doen en actief bezig te zijn.

 

Ons aanbod

In Amsterdam is er de mogelijkheid om de onderstaande opleidingen/cursussen te volgen:

Inschrijven
Brochure
Gratis proefles
Bel me terug

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Vul hieronder je naam en adresgegevens in, dan sturen we je de brochure toe.

  • Ik ontvang graag de nieuwsbrief:

Schrijf je in om een gratis proefles te volgen.

Proefles aanvraag

  • Schrijf je hier in voor de een proefles bij de Horeca Academie.
  •  

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.