• Events
  • Blogs
  • Nieuws
  • Vacaturesite
  • Mijn HA

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Kookclinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Keuken Assistent (KAS 1)
      • Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Leidinggevende keuken
      • Patisserie (specialisatie)
      • HACCP online
      • Allergenen online
    • Spring School
      • Cursus Professioneel Koken
    • English please
      • Barista training (English)
      • Professional Chef level 2 ( English)
      • Professional Chef level 3( English)
    • Werken in de bediening
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Training en proeverij gedistilleerd
      • SVH Wijn 2 (basis)
      • SVH Wijn 3 (gevorderden)
      • SVH Wijn 4 Vinoloog
      • Sociale Hygiëne online
      • Horeca Ondernemer Manager
      • Barista training
    • Voor bedrijven
      • Nieuw: Leermeester online
      • Werving in de horeca
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Professioneel Leidinggeven
      • Kitchenboost
  • Schrijf je in
  • Open dag
  • Over ons
    • De Horeca Academie
    • Onze medewerkers
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor bedrijven
    • Informatie voor de student
    • Informatie voor leermeesters
  • Take away
  • Dineren
    • Dineren in Den Haag
    • Dineren in Houten
    • Lunchen in Amsterdam
    • Dineren in Zwolle
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • English please
  • Spring School
  • Voor bedrijven
  • Dineren
  • Take away
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Schrijf je in
  • Nieuws
  • Open dag
  • Locaties
  • Over ons
  • Events
  • Contact

Inschrijven Leermeester online

Inschrijven Leermeester online

  • Bedrijfsgegevens

  •  

  • Gegevens deelnemer

    LET OP: Vul de gegevens in zoals deze op het paspoort/ID staan. Dit in verband met het erkend diploma. Vul een emailadres in dat de deelnemer regelmatig leest, want hierin informeren wij hem/haar over tijd, locatie, examenuitslag etc.
  •  

  • Ik schrijf me in voor

  • Datum training

  • Betaling

  • De kosten voor deze training dienen vooraf via iDeal betaald te worden. Wil je als bedrijf liever de training op factuur betalen, neem dan contact op met de Horeca Academie op telefoonnummer 070-302 99 56 of via info@horecaacademie.nl.
  • Prijs: 525,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • 0,00 €
  • Overig

Werken in de keuken

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Kookclinic
  • Keuken Assistent (KAS 1)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Leidinggevende keuken
  • Branchediploma Patisserie
  • HACCP online
  • Allergenen online

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Training en proeverij gedistilleerd
  • Barista training
  • SVH Wijn 2 (basis)
  • SVH Wijn 3 (gevorderden)
  • SVH Wijn 4 Vinoloog
  • Sociale Hygiëne online
  • Horeca Ondernemer Manager

English please

  • Barista training (English)
  • Professional Chef level 2 ( English)
  • Professional Chef level 3( English)

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Nieuw: Leermeester online
  • Werving in de horeca
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Kitchenboost

Horeca Academie

  • Over ons
  • Events
  • Nieuws
  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Vacaturesite
  • Horeca Academie Blogs
  • Opleidingslocaties

Contact

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

KvK-nummer : 52324494
BTW-Nummer : NL855.25.8469.B.01

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

 

Overzicht opleidingslocaties

 

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Klachtenregeling

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de horeca

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions