• Events
  • Blogs
  • Nieuws
  • Vacaturesite
  • Mijn HA

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Kookclinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Keuken Assistent (KAS 1)
      • Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Leidinggevende keuken
      • Patisserie (specialisatie)
      • HACCP online
      • Allergenen online
    • Summer School
      • Cursus Professioneel Koken
    • English please
      • Barista training (English)
      • Professional Chef level 2 ( English)
      • Professional Chef level 3( English)
    • Werken in de bediening
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Training en proeverij gedistilleerd
      • SVH Wijn 2 (basis)
      • SVH Wijn 3 (gevorderden)
      • SVH Wijn 4 Vinoloog
      • Sociale Hygiëne online
      • Horeca Ondernemer Manager
      • Barista training
    • Voor bedrijven
      • Nieuw: Leermeester online
      • Werving in de horeca
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Professioneel Leidinggeven
      • Kitchenboost
  • Schrijf je in
  • Open dag
  • Over ons
    • De Horeca Academie
    • Onze medewerkers
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor bedrijven
    • Informatie voor de student
    • Informatie voor leermeesters
  • Take away
  • Dineren
    • Dineren in Den Haag
    • Dineren in Houten
    • Lunchen in Amsterdam
    • Dineren in Zwolle
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • English please
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Dineren
  • Take away
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Schrijf je in
  • Nieuws
  • Open dag
  • Locaties
  • Over ons
  • Events
  • Contact

Schrijf je in voor de training Professioneel Leidinggeven

  • Bedrijfsgegevens

  • Factuurgegevens

  • Gegevens deelnemer 1

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • De theorie wordt aangeboden via een gratis e-learning. Indien u liever optioneel een papieren versie wilt bestellen van de training, dan kunt u dat doen door hieronder een vinkje te plaatsen.
  • Nog meer deelnemers aanmelden?

  • Wilt u 4 of meer deelnemers aanmelden, neem dan contact met ons op ( telefoonnummer: 070-3029957)
  • Gegegevens deelnemer 2

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • De theorie wordt aangeboden via een gratis e-learning. Indien u liever optioneel een papieren versie wilt bestellen van de training, dan kunt u dat doen door hieronder een vinkje te plaatsen.
  • Gegegevens deelnemer 3

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • De theorie wordt aangeboden via een gratis e-learning. Indien u liever optioneel een papieren versie wilt bestellen van de training, dan kunt u dat doen door hieronder een vinkje te plaatsen.
  • Vraag, toelichting en/of opmerking

  • Totaal overzicht

  • Deelnemer 1

  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 30,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Deelnemer 2

  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 30,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Deelnemer 3

  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Prijs: 30,00 €
  • Prijs: 0,00 €
  • Totaalbedrag

  • 0,00 €
  • Let op! Bovenstaand bedrag is inclusief het Cinses examengeld.

  • De inschrijving en de prijs is op basis van een minimale groepsgrootte van 6 deelnemers. Mocht op de gekozen datum en locatie het aantal deelnemers minder zijn dan de minimale groepsgrootte, dan zullen wij contact met u opnemen om te kijken naar mogelijke alternatieven of andere mogelijkheden om de training op een voor u geschikt moment en locatie te laten plaatsvinden.

  • Betaling

  • Bij betaling via iDeal krijg je een korting van € 15,00 op de totaalprijs.
  • even wachten
  • Prijs: -15,00 €

Werken in de keuken

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Kookclinic
  • Keuken Assistent (KAS 1)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Leidinggevende keuken
  • Branchediploma Patisserie
  • HACCP online
  • Allergenen online

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Training en proeverij gedistilleerd
  • Barista training
  • SVH Wijn 2 (basis)
  • SVH Wijn 3 (gevorderden)
  • SVH Wijn 4 Vinoloog
  • Sociale Hygiëne online
  • Horeca Ondernemer Manager

English please

  • Barista training (English)
  • Professional Chef level 2 ( English)
  • Professional Chef level 3( English)

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Nieuw: Leermeester online
  • Werving in de horeca
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Kitchenboost

Horeca Academie

  • Over ons
  • Events
  • Nieuws
  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Vacaturesite
  • Horeca Academie Blogs
  • Opleidingslocaties

Contact

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

KvK-nummer : 52324494
BTW-Nummer : NL855.25.8469.B.01

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

 

Overzicht opleidingslocaties

 

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Klachtenregeling

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de horeca

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions