Nieuws
Vacaturesite
Zoeken
Zoeken naar:
Ons aanbod
Branche & mbo opleidingen
🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
🇳🇱 Entree Kok Branche
🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
🇳🇱 Basiskok Branche
🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
Skills a la carte
🇳🇱 Professioneel Koken
🇳🇱 Brood
🇬🇧 Bread
🇳🇱 Plating skills 1
🇬🇧 Professional Culinary Course
English please
🇬🇧 Professional Chef Junior
🇬🇧 Professional Chef Intermediate
🇬🇧 Professional Chef Advanced
🇬🇧 Professional Chef Expert
🇬🇧 Professional Culinary Course
Trainingen
Leermeester in de Horeca
Leermeester online
Professioneel Leidinggeven
Boost training op maat
Sociale Hygiëne online
Incompany traject voor jouw bedrijf
Kook Clinics
Kook Clinic informatiepagina
Bekijk onze online brochure!
Schrijf je in
Proefles
Over ons
Ons team
De Horeca Academie
Studenten vertellen
Werken bij de Horeca Academie
Contact
Informatie voor leermeesters
Locaties
Onze opleidingen voor
Zoeken
Branche & mbo opleidingen
English please
Trainingen
Kook Clinics
Skills a la carte
Schrijf je in
Proefles
Vacaturesite
Nieuws
Locaties
Contact
Over ons
#LINKINBIO
scroll om
je artikel te vinden
Home
>
linkinbio
24 januari 2025
Kom jij naar onze open avond?
Wil jij meer weten over onze koksopleidingen? Kom dan naar onze open avond op 12 maart. We staan dit...
Lees verder...
13 januari 2025
Eind januari starten wij met de opleiding Basiskok niveau 2 in Alkmaar!
De Horeca Academie in Alkmaar! Met trots kondigen wij aan dat de Horeca Academie vanaf eind januari van start...
Lees verder...
28 mei 2024
Horeca Academie start Engelstalige Koksopleiding Professional Chef in de Markthal in Rotterdam
English below De Horeca Academie is verheugd aan te kondigen dat we in september 2024 een nieuwe Engelstalige koksopleiding,...
Lees verder...
24 mei 2024
Schrijf je alvast in voor aankomend schooljaar!
Het is inmiddels eind mei en dit betekent dat onze laatste inschrijfperiode voor dit schooljaar is geweest. We gaan...
Lees verder...
30 april 2024
Next Gen Chef: Een Nieuwe Weg naar Culinaire Excellentie of een Onnodige Prikkel in de Traditionele Keuken?
Door: Damaris Verkijk | Directeur De wereld van de gastronomie staat voor een opmerkelijke verschuiving met de opkomst van...
Lees verder...
1
2
3
…
15
Volgende