• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Bekijk alle trainingen
    • Kook CursussenMeerdaags en intensief
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Informatie over Kook Clinics
      • Clinic Kerstmenu koken
      • Clinic Chocolade & Karamel
      • Clinic Japanse Keuken
      • Clinic Wildpluk
      • Bekijk alle Clinics
    • Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
      • Informatie over Skills a la Carte
      • Brood
      • Plant based, zero waste
      • Plating
      • Bekijk alle Skills
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Cursussenmeerdaags en intensief
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

#LINKINBIO

scroll om
je artikel te vinden

Home > linkinbio > Pagina 10

1 februari 2022

Meld je aan voor de extra proefles in Den Haag!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze koksopleidingen, maar heb je nog niet echt een compleet beeld over hoe...
Lees verder...
25 januari 2022

Horeca weer open!

Vanavond worden er in de persconferentie versoepelingen bekend gemaakt voor de horeca en cultuursector. Cafés en restaurants mogen weer...
Lees verder...
19 januari 2022

Eerste groep Basis Kok Niveau 2 in Amsterdam van start!

Het is eindelijk zover: de eerste groep Basis Kok Niveau 2 is gestart op onze locatie bij Cuisine Culinair...
Lees verder...
6 januari 2022

Speciale Patisserie Clinic Actie!

Alle bakfanaten opgelet! Er zijn nog enkele plekken vrij voor de Patisserie Clinic in Den Haag op zaterdag 15...
Lees verder...
24 december 2021

Nederlandse én Engelstalige cursus tijdens onze Summer School!

English below Op veler verzoek bieden wij aankomende zomer de cursus Professioneel koken ook in het Engels aan. De...
Lees verder...
Vorige 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Volgende

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Informatie over Skills a la Carte
  • Bekijk alle Skills

Kook Clinics

  • Informatie over Kook Clinics
  • Bekijk alle Clinics

Kook Cursussen

  • Informatie over Cursussen
  • Cursus Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56
KvK 52324494

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions