• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

#LINKINBIO

scroll om
je artikel te vinden

Home > linkinbio > Pagina 10

1 februari 2022

Meld je aan voor de extra proefles in Den Haag!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze koksopleidingen, maar heb je nog niet echt een compleet beeld over hoe...
Lees verder...
25 januari 2022

Horeca weer open!

Vanavond worden er in de persconferentie versoepelingen bekend gemaakt voor de horeca en cultuursector. Cafés en restaurants mogen weer...
Lees verder...
19 januari 2022

Eerste groep Basis Kok Niveau 2 in Amsterdam van start!

Het is eindelijk zover: de eerste groep Basis Kok Niveau 2 is gestart op onze locatie bij Cuisine Culinair...
Lees verder...
6 januari 2022

Speciale Patisserie Clinic Actie!

Alle bakfanaten opgelet! Er zijn nog enkele plekken vrij voor de Patisserie Clinic in Den Haag op zaterdag 15...
Lees verder...
24 december 2021

Nederlandse én Engelstalige cursus tijdens onze Summer School!

English below Op veler verzoek bieden wij aankomende zomer de cursus Professioneel koken ook in het Engels aan. De...
Lees verder...
Vorige 1 … 8 9 10 11 12 … 15 Volgende

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions