• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Entree Kok Branche
      • Entree Kok BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Brancheopleiding Kok
      • Next Gen Chef
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Kook Clinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Leermeester online
      • HACCP online
    • Cursussen
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • English please
      • Professional Chef Junior
      • Professional Chef Intermediate
      • Professional Chef Advanced
      • Professional Chef Expert
      • Professional Culinary Course
    • Werken in de bediening
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Sociale Hygiëne online
    • Voor bedrijven
      • Horeca Skills training
      • Boost training op maat
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Barista training
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Studenten
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • English please
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • Summer School
  • Voor bedrijven
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Nieuws
  • Locaties
  • Contact
  • Over ons

#LINKINBIO

scroll om
je artikel te vinden

Home > linkinbio > Pagina 11

22 december 2021

Horeca Academie gesloten voor de feestdagen

Vanwege de feestdagen zijn wij vanaf vrijdag 24 december om 17:00 uur gesloten tot maandag 3 januari 2022. Wij...
Lees verder...
30 november 2021

Update aangescherpte Corona maatregelen

Naar aanleiding van de aangescherpte Corona maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd doen wij de volgende mededeling: Helaas hebben...
Lees verder...
18 november 2021

Winterschool 3-weekse cursus helemaal volgeboekt!

Op 28 december starten wij met de Winterschool cursus Professioneel Koken. Wij hebben een aantal weken al gewaarschuwd dat...
Lees verder...
12 november 2021

Let op tijdelijke aanpassing i.v.m. nieuwe maatregelen RIVM! Ons diner start vanaf nu om 17:00 uur en eindigt om 19:00 uur.

Als wij alle berichten moeten geloven, moeten ook wij ons restaurant vanaf 19:00 uur sluiten. Wij hebben hier direct...
Lees verder...
11 november 2021

Nog maar een paar plekken beschikbaar op onze Winterschool!

Onze winterschool zit al bijna vol. Wij hebben om precies te zijn nog drie plekken vrij voor de cursus...
Lees verder...
Vorige 1 … 9 10 11 12 13 … 15 Volgende

Werken in de keuken

  • Entree kok Branche
  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Next Gen Chef
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Kook Clinic

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Boost training op maat
  • Professioneel Leidinggeven
  • Leermeester online
  • Sociale Hygiëne online

English please

  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert
  • Professional Culinary Course

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Horeca Skills training
  • Boost training op maat
  • Leermeester online
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Barista training

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions