• Nieuws
  • Vacaturesite

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Opleidingenéén of tweejarig
      • 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
      • 🇳🇱 Entree Kok Branche
      • 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
      • 🇳🇱 Basiskok Branche
      • 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
      • 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
      • 🇬🇧 Professional Chef Junior
      • 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
      • 🇬🇧 Professional Chef Advanced
      • 🇬🇧 Professional Chef Expert
      • more english…
    • Vraag gratis proefles aan
    • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
      • Leermeester in de Horeca
      • Leermeester online
      • Professioneel Leidinggeven
      • Bekijk alle trainingen
    • Kook CursussenMeerdaags en intensief
      • Cursus Professioneel Koken
      • Professional Culinary Course
    • Kook Clinicsééndaagse workshops
      • Informatie over Kook Clinics
      • Clinic Kerstmenu koken
      • Clinic Chocolade & Karamel
      • Clinic Japanse Keuken
      • Clinic Wildpluk
      • Bekijk alle Clinics
    • Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
      • Informatie over Skills a la Carte
      • Brood
      • Plant based, zero waste
      • Plating
      • Bekijk alle Skills
    • Bekijk onze online brochure!
  • Schrijf je in
  • Proefles
  • Over ons
    • Ons team
    • De Horeca Academie
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor leermeesters
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Zoeken
  • Opleidingenéén- of tweejarig
  • Trainingenincl. diploma en/of certificaat
  • Kook Cursussenmeerdaags en intensief
  • Kook Clinicsééndaagse workshops
  • Skills a la cartemeerdaagse workshops
  • Vraag een gratis proefles aan
  • Schrijf je in
  • Vacaturesite
  • Onze locaties
  • Contact

#LINKINBIO

scroll om
je artikel te vinden

Home > linkinbio > Pagina 9

1 april 2022

Gezocht: leerbedrijven voor internationale studenten!

Niet lang geleden zijn wij begonnen met Engelstalige opleidingen. Tot nu toe hebben wij verschillende groepen Professional Chef niveau...
Lees verder...
22 maart 2022

Horeca Academie verwelkomt nieuw docent Judith van Diepen

Graag willen we jullie kennis laten maken met ons nieuwe docent voor Horeca Ondernemer Manager, Judith van Diepen. Vanaf...
Lees verder...
3 maart 2022

Begin je zomer goed met de Summer School cursus!

Ook al is het pas bijna lente, maar het is wel al goed om te bedenken hoe jij je...
Lees verder...
17 februari 2022

Nieuw concept ‘chefs table’ in onze restaurants

Onze restaurantavonden zijn nog nooit zo bijzonder geweest. Gasten hebben tijdens de eerste ‘chefs table’ avonden een kijkje mogen...
Lees verder...
11 februari 2022

Kom werken bij de Horeca Academie

Voor degene die graag werkt in een innovatief, positief, creatief en autonoom bedrijf. Voor degene die graag meedeelt in...
Lees verder...
Vorige 1 … 7 8 9 10 11 … 15 Volgende

Opleidingen

  • Entree Kok BBL mbo niveau 1
  • Entree Kok Branche
  • Basiskok BBL mbo niveau 2
  • Basiskok Branche
  • Next Gen Chef BBL mbo niveau 2
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (2 jaar)
  • ZWK BBL mbo niveau 3 (versneld)
  • Professional Chef Junior
  • Professional Chef Intermediate
  • Professional Chef Advanced
  • Professional Chef Expert

Trainingen

  • Leermeester in de Horeca
  • Leermeester online
  • Professioneel Leidinggeven
  • Incompany / op maat

Skills a la Carte

  • Informatie over Skills a la Carte
  • Bekijk alle Skills

Kook Clinics

  • Informatie over Kook Clinics
  • Bekijk alle Clinics

Kook Cursussen

  • Informatie over Cursussen
  • Cursus Professioneel Koken
  • Professional Culinary Course

Contact

Hoofdkantoor Horeca Academie

Diepenhorstlaan 2E
2288 EW Rijswijk
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56
KvK 52324494

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

De Horeca Academie b.v. is onderdeel van SVO 

Overzicht opleidingslocaties

Algemene voorwaarden

Privacy Statement & Cookie beleid

Nieuwsbrief

Wil jij weten wanneer er een Horeca Academie opent bij jou in de buurt? Of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de horeca?

Klik hier en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions