18 november 2015 | Nieuws

De studenten van de niveau 4 opleidingen Horeca Ondernemer Manager en Leidinggevende in de keuken toveren het restaurant van de Horeca Academie voor twee dagen om tot een totaal nieuw restaurant. Het schnitzelparadies is een concept bedacht door Koen Grootelaar (HOM) en Richard Lepoutre (LGK). De mini- onderneming is een vaste praktijkopdracht behorend bij de niveau 4 opleidingen.

Doel van deze opdracht is dat de studenten daadwerkelijk ervaren hoe het is om een concept te bedenken en hier uiteindelijk (ten minste) break-even mee te draaien. Lees hier de ervaringen van student Koen Grootelaar over de opleiding en over het project dat hij samen met Richard LePoutre doet.

Belangrijk is, dat ze zich bewust worden van alles wat bij zo’n organisatie komt kijken. Wanneer de studenten daadwerkelijk een project uit gaan voeren, merken ze vaak dat dit meer werk is dan ze in eerste instantie hadden verwacht.

Praktijkervaring is de beste leermeester en dat geloven wij bij de Horeca Academie maar al te graag.

Op 7 en 8 december 2015 kunt u voor €17,50 genieten van een 4- gangen diner inclusief een welkomstdrankje in de vorm van Glühwein of Mummelman. De avond wordt geheel verzorgd en aangekleed door onze niveau 4 studenten.

Direct reserveren?