19 januari 2024 | Nieuws

Nieuwe Leiding voor de Horeca Academie
Per 1 januari 2024 heeft Damaris Verkijk de rol als directeur van de Horeca Academie van Antoine Defesche overgenomen. Met deze benoeming zet de Horeca Academie een volgende stap om een breder scala aan educatieve mogelijkheden te bieden. Damaris Verkijk, met haar rijke ervaring binnen de Horeca Academie, is de ideale opvolger als Directeur.

Antoine Defesche, de voormalige eigenaar van de Horeca Academie, deelt zijn enthousiasme over de benoeming van Damaris Verkijk: “Met haar betrokkenheid vanaf het begin en haar ervaring als marketing and sales manager en manager of operations, is Damaris de perfecte persoon om de Horeca Academie naar nieuwe hoogten te leiden. Haar leiderschap zal de continuïteit en de verdere groei van de Horeca Academie waarborgen.”

Damaris Verkijk zelf reageert op haar benoeming: “Het is een eer om de rol van Directeur op me te nemen. Samen met het toegewijde team van de Horeca Academie streven we ernaar om een vooraanstaande rol te blijven spelen in het culinaire onderwijs, waarbij we professionals en starters ondersteunen in hun ontwikkeling. We behouden onze waarden en staan voor persoonlijk, praktijkgericht onderwijs. Naast ons huidige aanbod op de Horeca Academie-vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Houten en Zwolle, hebben we plannen om de Horeca Academie opleidingen te verbreden naar andere locaties in Nederland. Uitbreiding betekent niet dat wij onze kleinschaligheid verliezen. De kleine klassen blijven, met niet meer dan 14 studenten in een groep, zodat persoonlijke aandacht en individuele begeleiding voorop staan.”

De Horeca Academie werkt aan voortdurende verbetering en innovatie in het onderwijs voor culinaire professionals.