22 augustus 2023 | Nieuws

Op 18, 19 en 20 september is het weer tijd voor Gastvrij Rotterdam! Op Gastvrij Rotterdam promoten verschillende bedrijven hun producten aan horeca Nederland.

Je kunt alle nieuwe producten proeven en nieuwe gadgets uitproberen van horeca leveranciers. En wij staan er dit jaar ook weer. Dat maakt Gastvrij Rotterdam één van de leukste horeca beurzen van Nederland.

Hoe kunnen wij nu het beste laten zien wat wij te bieden hebben aan de horeca? Juist! Door de bezoekers gratis kennis te laten maken met onze trainingen en opleidingen.

De Proeftuin
Wij hebben speciaal voor Gastvrij Rotterdam een proeftuin samengesteld met een kleine greep uit ons trainingen en-opleidingsaanbod. In een korte sessie van 45 minuten krijg je een indruk van wat wij aan jou te bieden hebben. Bij horeca bedrijven wordt niet altijd evenveel geïnvesteerd in de ontwikkeling en het trainen van medewerkers. En met het tekort aan medewerkers is er vaak geen ruimte om mensen ook nog eens een of meerdere dagen een training te laten volgen. Terwijl het juist in een tijd als deze met het schrijnen tekort aan vakbekwame medewerkers heel erg nuttig is dat je juist in je medewerkers investeert. Wellicht dat je dus eerst zeker wilt weten of een training interessant genoeg zal zijn voor je. Je wilt daarom eerst even proeven.

De Proeftuin bestaat uit de volgende trainingen:

– Werving nieuwe medewerkers (maandag 12:45-13:30 en dinsdag 12:45-13:30)
– Fermenteren (dinsdag 13:45-14:30 en dinsdag 15:00-15:45)
– Professioneel Leidinggeven (woensdag 13:45-14:30 en woensdag 15:00-15:45)
– Kitchenboost (maandag 13:45-14:30 en maandag 15:00-15:45)

Je mag gratis deelnemen aan deze trainingen. Je mag meerdere trainingen kiezen als je dat wilt. Mocht je nog geen entreekaart hebben kunnen bemachtigen voor Gastvrij Rotterdam, meld je dan aan voor een training bij ons en vermeld hierbij dat je nog een entreekaart nodig hebt. Wie weet ben jij er snel genoeg bij en krijg je van ons een code voor een gratis entree!