15 december 2022 | Nieuws

Veel opleiders bieden hun opleidingen aan via het STAP budget. Dit is een persoonlijk budget ter waarde van €1000,- die particulieren kunnen investeren in hun eigen ontwikkeling.
Nu vermoedt overheid  dat de regeling niet altijd wordt gebruikt waarvoor deze bedoeld is. Om dat te onderzoeken is de STAP regeling in het eerste tijdvak van 2023 niet beschikbaar.

Pas op 28 februari kun je weer meedoen. Wij bieden een aantal trainingen aan via STAP samen met Knowledge Monk en Leermeester.nu. 

Dus wat betekent dit nu voor de trainingen die je via STAP bij ons kan aanvragen?
*De eerstvolgende Leermeester online training die je via de STAP regeling bij ons kunt aanvragen is de training die start op: 27 maart 2023
*De eerstvolgende Professioneel Leidinggeven cursus die je via de STAP regeling bij ons kunt aanvragen is de training die start op: 24 april 2023

Let op: er starten ook eerder trainingen waar je je gewoon voor kunt inschrijven. Hiervoor kun je alleen geen STAP subsidie aanvragen.

Voor de trainingen waarvoor je STAP subsidie kan aanvragen is de deadline 28 februari 2023. Dit geldt ook voor de online Horeca Pakketten. Onze collega’s van Knowlegde Monk willen iedereen als tegemoetkoming van dit ongemak een leuke korting aanbieden op een aantal van hun online elearning trainingen. Bekijk hun aanbod: hier en gebruik de kortingscode OPSTAPJE.

Ter info: STAP tijdvakken 2023:
• 28 februari – 30 april
• 1 mei – 2 juli
• 3 juli – 3 september
• 4 september – 31 oktober
• 1 november – 31 december

Als je hierover vragen hebt, dan mag je ons altijd even bellen of mailen.