22 juli 2022 | Nieuws

De restaurant avonden van aankomend schooljaar zijn bekend! Wij hebben wel  iets in de planning moeten aanpassen wat betreft de frequentie van de restaurantavonden.

Vanwege de hoge werkdruk die onze studenten ervaren op hun leerbedrijf, hebben wij het aantal dineravonden voor onze gasten beperkt naar 4 avonden per groep per schooljaar. Er verandert verder niet veel in het lesprogramma van de studenten. Deze bestaat nog steeds uit een ‘Kooklab les’ een ‘Vaktechnieken les’ en een ‘Restaurantles’. Het enige verschil is dat de studenten niet altijd voor gasten zullen koken, maar ook voor zichzelf en hun medestudenten. Zo kan er ook door de studenten zelf flink geproefd worden, wat uiteraard ook zeer leerzaam is. 

Het restaurant zal daarom snel volgeboekt zijn. Reserveer dus snel!

Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €25,00. Onze studenten en docenten maken er altijd iets speciaals van.

De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur.

Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag.
De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken.
Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.