7 juli 2023 | Nieuws

Jij wilt de koksopleiding volgen maar wil werken met plantaardige alternatieven. Wij gaan jou als Next Generation Kok opleiden, waarbij je examen mag doen met een volledig plantaardig menu.
Je volgt de BBL opleiding Basiskok niveau 2, maar kiest voor de plantaardige alternatieven. Wij gaan je hier alles over leren.

Vanaf de start van aankomend schooljaar gaan we starten met Next Gen Chef de koksopleiding van koks van de toekomst!

Deze opleiding leidt tot het SVO diploma, dit is een officieel mbo niveau 2 diploma crebonummer: 25180. Je gaat tijdens de opleiding Basiskok één dag in de week naar school, de rest van de week ben je bij jouw leerbedrijf aan de slag. De ene week sta je bij ons in de restaurantkeuken en de andere week sta je in het kooklab de week daarop heb je een verdiepings-les.

Next Gen Chef
Als je bij inschrijving aangeeft dat je graag als Next generation Chef wilt worden opgeleid, dan kom je in de speciale Next Gen combiklas. Je krijgt van de docent altijd plantaardige alternatieven en jij doet ook examen met een volledig plantaardig menu. Als aanvulling op je Basiskok niveau 2 diploma, ontvang je ook een Next Generation Chef getuigschrift.

Tijdens de opleiding ga je diepgaande kennis verwerven over verschillende plantaardige ingrediënten, kooktechnieken en smaakcombinaties. Je leert de veelzijdigheid van groenten, fruit, granen en peulvruchten ontdekken, evenals andere interessante plantaardige proteïne en de bijbehorende technieken. Onze deskundige docenten inspireren je met innovatieve kookmethoden en laten je kennismaken met diverse plantaardige culinaire tradities van over de hele wereld.

 

Wil je meer weten over deze opleiding? Bekijk de Pagina