1 juli 2021 | Nieuws

Vanaf september 2021 heeft de “Horeca Academie Amsterdam” een nieuw onderkomen. De studenten van de koksopleidingen en de “Kook Clinic” krijgen voortaan les op de locatie van de vereniging “Cuisine Culinaire Amsterdam” (CCA). Het pand van CCA is een oud pakhuis aan de karakteristieke Koggestraat, in het hartje van Amsterdam.

De keuken van de vereniging “Cuisine Culinaire Amsterdam”, is geheel gerenoveerd en heeft een volledig professionele uitrusting. Logisch ook, want wekelijks koken hier de leden van de vereniging op hoog niveau.

‘De huiselijke sfeer maar professionaliteit van CCA past precies bij de identiteit van de “Horeca Academie”. Dit pareltje in het hart van Amsterdam is een prachtige inspirerende locatie voor onze Amsterdamse studenten.’Aldus Antoine Defesche, directeur van de “Horeca Academie.

Op 24 juni 2021 is de samenwerking tussen de “Horeca Academie” en de “Cuisine Culinaire Amsterdam” officieel vastgelegd.

Voorzitter Joline de Brauw zegt over de Horeca Academie;’ Het is duidelijk een professionele, strak gerunde opleiding. We hebben een gedeelde passie voor koken op hoog niveau en zijn erg enthousiast om samen aan de slag te gaan.

De twee partijen delen zowel het enthousiasme voor het koken als voor een leven lang leren. Dat werd duidelijk tijdens een plezierige ontmoeting en rondleiding aan de voorzitter van het bestuur en twee chefs van de vereniging CCA op de “Horeca Academie”. Want als het om koken gaat, ben je nooit uitgeleerd.


Foto: Op de foto zijn te zien Joline de Brauw, voorzitter van de vereniging “Cuisine Culinaire Amsterdam” en Antoine Defesche, directeur van de “Horeca Academie”
Meer informatie over Cuisine Culinaire Amsterdam vind je op:www.cc-amsterdam.nl
Meer informatie over de Horeca Academie vind je op: www.horecaacademie.nl