14 maart 2024 | Nieuws

Ben je geïnteresseerd in een carrière in de horeca? Kom dan langs op onze open avond op 22 mei van 16:00 tot 20:00 uur! Of je nu net begint of al ervaring hebt als kok, de Horeca Academie heet je van harte welkom om meer te weten te komen over onze opleidingen en faciliteiten.

Op onze SVO locatie in Heerhugowaard, en binnenkort in ons nieuwe pand in Alkmaar, bieden wij diverse opleidingen voor aspirant-koks. Tijdens de open avond kun je al je vragen stellen aan onze docenten en medewerkers, en de sfeer proeven van onze lesomgeving.

Ook in Rijswijk, de nieuwe locatie van de Horeca Academie in Zuid-Holland, ontvangen we je graag. Deze locatie vervangt onze huidige locatie in Den Haag vanaf september. Hier kun je terecht voor informatie over onze opleidingen en een rondleiding door de faciliteiten.

Dus, als je geïnteresseerd bent in een van onze opleidingen en meer wilt weten over wat we te bieden hebben, kom dan langs op 22 mei! We kijken ernaar uit je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden.
We hopen je te zien op 22 mei!

Datum: 22 mei
Tijd: 16:00 – 20:00 uur

Locaties:

Locatie Heerhugowaard
W.M. Dudokweg 78, 1703 DC Heerhugowaard

Locatie in Rijswijk
Diepenhorstlaan 3, 2288 EW Rijswijk

Locatie in Zwolle
Spui 2, 8032 SV Zwolle

Schrijf je in voor de open avond via onderstaand formulier:

Inschrijven informatie avond 22 mei

  • Je gegevens

  •