26 augustus 2020 | Nieuws

Voor de meesten is het aftellen, maar voor sommige is het al begonnen… de introductiedagen! Het nieuwe schooljaar gaat van start in de maand september. Veel nieuwe leerlingen, maar ook leerlingen die hun vervolgjaar in gaan. Wat vooral fijn is, is dat de meeste lessen weer gewoon op de Horeca Academie plaatsvinden en niet meer vanuit huis!

Hoe zit dat nu precies met de corona maatregelen?

Naast de basisregels van het RIVM, zorgt de Horeca Academie ervoor dat er voldoende desinfecterende middelen binnen handbereik van de leerlingen zijn. De grootte van de klassen zijn aangepast, waardoor deze iets kleiner zijn. Hierdoor heeft iedereen voldoende werkruimte en is er meer tijd en aandacht voor de leerling. De ruimtes zijn zó ingericht dat er zo min mogelijk verplaatst hoeft te worden en de docenten zullen toezien op de handhaving van de huidige regels. Op deze manier maken we het mogelijk om langzaam weer terug te gaan naar de periode zoals ie was voor de corona periode.

Hoe is de huidige situatie op de Horeca Academie?

We zijn druk met het verwerken van de laatste inschrijvingen. We proberen iedereen op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen, data e.d. omtrent zijn of haar opleiding. Veel horeca leerbedrijven waren enkele maanden wat voorzichtig als het aankwam op het aannemen van een leerlingen, maar we merken dat ook dit langzaam weer aantrekt. Het hele Horeca Academie team zit vol positieve energie en gaat vol enthousiasme het nieuwe schooljaar in!

Kan ik me nog inschrijven? En wat als ik nog geen leerbedrijf heb?

Geen zorgen! Je kunt bij de Horeca Academie altijd instromen op een later moment. Jij bepaald wanneer je start! Wil je meer informatie over de startdata of de mogelijkheden hiervoor? Mail ons dan even: info@horecaacademie.nl
Is het je nog niet gelukt om een leerbedrijf te vinden? Kijk dan eens op onze vacaturesite: https://www.horecaacademie.nl/vacatures/