6 januari 2022 | Nieuws

Alle bakfanaten opgelet! Er zijn nog enkele plekken vrij voor de Patisserie Clinic in Den Haag op zaterdag 15 januari en zaterdag 29 januari 2022. Het thema van deze dagen is friandises (15 januari) en hartig (29 januari)  en deze zullen verzorgd worden door sterrenchef Paul van Waarden.

Bij de Patisserie Clinic moet je normaal gesproken minimaal vijf Clinics boeken, maar wij bieden nu tijdelijk deze Clinics los aan. Deze actie loopt tot 14 januari dus schrijf je snel in op onderstaand formulier.

Als je niet zomaar een bakworkshop wilt volgen, maar het vak echt wilt leren zoals een professionele patissier, dan volg je de Patisserie Clinic. Vanwege andere verplichtingen is het volgen van een bakkers opleiding te intensief voor je, maar je wilt wel het vak leren van ervaren docenten die zelf uit de praktijk komen. Wij leren je niet alleen de receptuur secuur te volgen, maar gaan bij deze clinic de diepte in.

 

Patisserie Clinic actie

De prijs voor één Clinic kost €160 euro. Wij bieden NU tijdelijk 2 Clinics aan voor €275! Deze actie loopt tot 14 januari. Inschrijven kan hieronder.