15 oktober 2020 | Nieuws

Tijdens de persconferentie op 13-10-2020 is een gedeeltelijke lockdown aangekondigd. De nieuwe maatregelen hebben geen ingrijpende consequenties voor het mbo onderwijs. Dat is voor de voortgang van de opleidingen en cursussen aan de Horeca Academie goed nieuws; we kunnen alle lessen gewoon door laten gaanStudenten en docenten die met het ov komen, kunnen dat blijven doen. Dat valt onder noodzakelijke reizen.

Op onze locatie Den Haag blijft het advies dat het dragen van een mondkapje op de gangen vrijwillig is, en in de les in overleg met je docent gebeurt. Op de locaties Houten, Zwolle en Amsterdam gelden de regels die daar ter plekke bij de ingang hangen. Over het algemeen geldt dat het handig is om een mondkapje bij je te hebben.

De algemene regels blijven gelden, kom alleen naar de Horeca Academie als je geen COVID klachten hebt of als je zieke huisgenoten hebt.

Helaas hebben wij het Horeca Academie restaurant moeten sluiten. Maar de studenten gaan zeker door met leren in de keuken en er zijn vanaf vandaag Take Away menu’s te bestellen. Meer info onder de knop dineren.

Brasserie Southwood is open voor Take Away ontbijt, lunch en koffie gedurende 08-18 uur. Ook kun je hier diners bestellen van de Horeca Academie.

Verder is de Lounge vanaf nu beschikbaar als werkplek verhuur voor mensen uit de buurt die thuis moeten werken maar daar geen geschikte plek hebben.

Vorige week lanceerden we de hashtag #gagewoonlekkeruiteten. Die moeten we helaas even parkeren. Maar ik wil iedereen vragen #bestellekkerbijdehoreca want die heeft het nu keihard nodig dat er toch nog iets van omzet gedraaid wordt.

Bedankt, en aan allen blijf gezond!

 Met vriendelijke groet,


namens team Horeca Academie

Antoine Defesche

directeur