30 november 2021 | Nieuws

Naar aanleiding van de aangescherpte Corona maatregelen die afgelopen vrijdag zijn aangekondigd doen wij de volgende mededeling:

Helaas hebben wij op onze locatie in Den Haag het restaurant gesloten en daarbij alle dineravonden moeten annuleren waaronder onze befaamde kerstdiners. Wij hebben besloten om dit jaar ook geen take-away diners te doen.  Brasserie Southwood is uiteraard wel gewoon geopend voor ontbijt, koffie en lunch (8:00 uur tot 17:00 uur).

Onze mbo opleidingen en ook onze Clinics en cursussen waaronder de Winterschool Cursus Cursus Professioneel koken mogen gelukkig doorgaan. Om te zorgen voor de eigen veiligheid en de veiligheid van medestudenten, docenten en medewerkers zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

– Studenten en medewerkers dragen een mondkapje als ze zich verplaatsen binnen de school. Als zij zitten, mag het mondkapje af.
– Studenten en medewerkers kunnen gratis zelftesten aanvragen via de website Zelftestonderwijs.nl.
– Studenten en medewerkers houden zich aan de hygiënemaatregelen. Bijvoorbeeld handen wassen en niezen in de elle boog.
– Er is een goede ventilatie op de onderwijslocaties.

Wij vragen al onze studenten, deelnemers en medewerkers dringend om bij verkoudheid-of griepklachten thuis te blijven en zich direct te laten testen bij de GGD. Een thuistest is niet voldoende om met klachten de les in te komen. Zo zorgt iedereen goed voor zichzelf en voor elkaar.