10 april 2019 | Nieuws

De Horeca Academie is continu in beweging. Wij zoeken daarom een projectleider voor nieuwe trainingen.

De Horeca Academie
De Horeca Academie is een kleinschalige particuliere opleider voor de Horeca. Op de website kun je meer lezen over ons bedrijf.

Functieprofiel Projectleider nieuwe trainingen
Bij de Horeca Academie zijn wij continu in beweging. Naar aanleiding van de vraag vanuit de markt ontwikkelen wij steeds weer nieuwe trainingen.  Als projectleider nieuwe trainingen zorg jij dat de ontwikkeling van een training vanaf het begin in goede banen wordt geleid. Samen met inhoudsdeskundigen en de ontwikkelaars van de e-learning, zorg jij er voor dat een nieuwe training vanaf de organisatie, planning en het inschrijvingsproces tot en met de evaluatie succesvol verloopt. Daarnaast ben je ervoor verantwoordelijk dat alle trainingen up-to-date zijn.

Je maakt onderdeel uit van het Squad trainingen.

Taken/verantwoordelijkheden
Het ontwikkelen van nieuwe trainingen. Het aanleggen van een goed werkbaar administratief proces hierbij. Algemene werkzaamheden op de afdeling pak je samen met je collega’s op: Afhandelen van inkomend telefoon/mailverkeer, cursisten inschrijven, omboeken, facturen maken en offertes maken.

Functie-eisen
Opleiding op HBO niveau. Affiniteit met Horeca én met opleiden. Jij bent iemand die in staat is om in korte tijd echt een resultaat neer te zetten. Zoals bijvoorbeeld een training opzetten die een praktijkles en een theoriedeel beslaat. Je hebt kennis van trainingsformats en de horeca en je hebt een speciaal talent in organisatie.

 

Persoonlijke kenmerken
Communicatief

Initiatiefrijk

Daadkrachtig

Positieve basishouding

Zelfstandig

Houdt het overzicht

Aanpakker

Leergierig

Vriendelijk

Stressbestendig

Kwaliteitsgericht

Organisatorisch

 

Overig
Beschikbaarheid: 20-24 uur per week. Betreft vervanging met uitzicht op verlenging.

Werktijden in overleg. Startdatum bij voorkeur 1 juni 2019.

Salarisindicatie: 2300-2600 bruto per maand op basis van fulltime.

 

 

Sollicitatieprocedure
Stuur een email met een (korte) motivatie en je c.v. naar sanne@horecaacademie.nl