4 december 2017 | Nieuws

Je werkt voor de afdeling Horeca en Events van de Horeca Academie. Je voornaamste taak is meedraaien in de lunchroom van de Horeca Academie. De openingstijden van de lunchroom zijn van 8 uur tot 15 uur. Daarnaast is er zalenverhuur met catering en zijn er diverse events zoals congressen, workshops, bijeenkomsten en diners. Hiervoor worden de medewerkers van de Horeca en Events ook ingeroosterd. Kleine bereidingen horen ook bij de functie.

Functieprofiel gastheer gastvrouw

Je hebt zeker een klik met de Horeca. Gasten verzorgen en het ze naar de zin maken is voor jou werk waar je zelf blij van wordt. Je bent enthousiast en wil er samen voor gaan en met het hele team zorgen dat het werk voor elkaar komt. Gewoon doen, informeel en zeer gemotiveerd.

Taken/verantwoordelijkheden

Je werkt onder leiding van de manager Horeca aan Events aan alles mee. In onderling overleg krijg je snel verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

Gastheer gastvouw niveau 2 of studerend hiervoor. Het is mogelijk om bij de Horeca Academie de opleiding gastheer gastvrouw te doen.

Persoonlijke kenmerken

Positieve basishouding
Gastvrije instelling
Horeca-Mentaliteit
Aanpakker
Leergierig
Vriendelijk
Interesse in gezonde voeding

 

Beschikbaarheid: 32 uur, werktijden zijn voornamelijk overdag.
Salaris: in overleg

Sollicitatieprocedure

Stuur een (email met een (korte) motivatie en je c.v. naar antoine@horecaacademie.nl  Zorg dat je motiveert waarom je voor de Horeca Academie wilt werken.