31 mei 2022 | Nieuws

We hebben goed nieuws! De Horeca Academie heeft een nieuwe aanwist voor het docententeam erbij. De vacature voor docent Patisserie stond al een tijdje open, maar eindelijk hebben we de juiste kandidaat gevonden!

Omar is een echte enthousiaste kok die passie heeft voor bakken en het maken van verschillende soorten koekjes en cakejes. Hij zal de komende lessen overnemen van Patisserie op vrijdag op onze locatie in Den Haag.

Een stukje wat Omar over zichzelf vertelt: ”Mijn naam is Omar Herts, chef patissier, zelfstandig werkend kok en ondernemer. Met veel passie werk ik in het dagelijks leven in mijn eigen bedrijf en voor meerdere opdrachtgevers waar ik mijn enthousiasme en passie voor koken kan delen. Het werken op verschillende plekken heeft ervoor gezorgd dat ik veel ervaring heb kunnen opdoen in de praktijk. Ik heb er zin in om deze ervaring nu te mogen delen als docent op de Horeca Academie.”

WIj kunnen niet wachten om te zien hoe hij zijn enthousiasme en kennis overbrengt naar zijn studenten. Wens Omar heel veel succes met deze  nieuwe uitdaging wanneer je hem tegenkomt bij ons op locatie of neem zelf contact met hem op via zijn mail: omar@horecaacademie.nl.

Welkom bij de Horeca Academie Omar!