Je werkt minimaal 20 uur in de week en hebt één keer in de week een trainingsdag. Naast de trainingen (van 10u00 tot 17u00) moet je gemiddeld één dag per week aan studietijd reserveren. Dit houdt in het werken in projectgroepen en het voorbereiden van de trainingsdag, waarbij je bijbehorende digitale lessen doorloopt en diverse opdrachten maakt.
- Ons aanbod
- Opleidingenéén of tweejarig
- 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
- 🇳🇱 Entree Kok Branche
- 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
- 🇳🇱 Basiskok Branche
- 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
- 🇬🇧 Professional Chef Junior
- 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
- 🇬🇧 Professional Chef Advanced
- 🇬🇧 Professional Chef Expert
- more english…
- Vraag gratis proefles aan
- Trainingenincl. diploma en/of certificaat
- Kook CursussenMeerdaags en intensief
- Kook Clinicsééndaagse workshops
- Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
- Bekijk onze online brochure!
- Opleidingenéén of tweejarig
- Schrijf je in
- Proefles
- Over ons
- Contact
- Locaties
