Het is niet verplicht om een cursus te volgen. Echter, moet iedereen in de keuken volgens de vernieuwde hygiëne code 2016 te werk gaan. Zorg dat je de keuken op orde hebt en dat het gehele personeel op de hoogte is van de juiste werkwijze. Een online cursus is hiervoor een goede methode.
- Ons aanbod
- Opleidingenéén of tweejarig
- 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
- 🇳🇱 Entree Kok Branche
- 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
- 🇳🇱 Basiskok Branche
- 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
- 🇬🇧 Professional Chef Junior
- 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
- 🇬🇧 Professional Chef Advanced
- 🇬🇧 Professional Chef Expert
- more english…
- Vraag gratis proefles aan
- Trainingenincl. diploma en/of certificaat
- Kook CursussenMeerdaags en intensief
- Kook Clinicsééndaagse workshops
- Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
- Bekijk onze online brochure!
- Opleidingenéén of tweejarig
- Schrijf je in
- Proefles
- Over ons
- Contact
- Locaties
