Vanaf september gaat het corona-proof leerlingen restaurant open in Zwolle! Wij hopen je snel te mogen ontvangen.

Zoals je waarschijnlijk niet ontgaan is start de Horeca Academie in september in Zwolle met de koksopleiding. Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de restaurant-les waarbij de leerlingen koken voor gasten. Wij nodigen je dan ook van harte uit om bij ons te komen dineren in het leerlingen restaurant. Dineren bij de Horeca Academie is een goede les voor onze leerlingen en voor jou een gezellige avond uit.

Bij de Horeca Academie leren de koks heerlijke gerechten maken. Een 3-gangen menu kost bij de Horeca Academie slechts €17,50.

Het is mogelijk om voor het diner in Zwolle te reserveren voor donderdagen. Je vindt de verschillende diner datums op deze pagina.
Door te klikken op de knop menu kunt u zien welke menu die avond geserveerd wordt.

De inloop is tussen 17:30 uur en 18:00 uur, de avond duurt tot ongeveer 20:00 uur. Er kan bij ons alleen betaald worden via de pin. Het menu wordt samengesteld door onze docenten en is gericht op het lesthema van de dag. De leerling koks werken in een open keuken, dus neem gerust een kijkje in de keuken. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieet wensen wanneer dit nodig is.

 

Wij vinden jouw veiligheid en de veiligheid van onze leerlingen en medewerkers heel erg belangrijk. Wij gaan daarom zeer zorgvuldig om met de corona regels en richtlijnen! Wij hebben genoeg ruimte en kunnen daarom gemakkelijk de 1,5 meter regel waarborgen. 

 

Online reserveren kan tot 15 personen. Bij groepen vanaf 15 personen kost het diner €22,50.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de menu’s voor de Horeca Academie Houten.

Nieuwsbrief Zwolle Dineren

Donderdag 15 oktober 2020 in Zwolle
Donderdag 12 november 2020 in Zwolle
Donderdag 10 december 2020 in Zwolle
Donderdag 17 december 2020 in Zwolle

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten