In de horeca is het moeilijk j te onderscheiden van de rest als het gaat om het maken van de perfecte vacature. En er is zoveel aanbod. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw vacature gezien, gelezen en beantwoord wordt? Deze training geeft je de nodige kennis over al deze onderdelen.
- Ons aanbod
- Opleidingenéén of tweejarig
- 🇳🇱 Entree Kok BBL mbo 1
- 🇳🇱 Entree Kok Branche
- 🇳🇱 Basiskok BBL mbo 2
- 🇳🇱 Basiskok Branche
- 🇳🇱 Next Gen Chef BBL mbo 2
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (2 jaar)
- 🇳🇱 ZWK BBL mbo 3 (versneld)
- 🇬🇧 Professional Chef Junior
- 🇬🇧 Professional Chef Intermediate
- 🇬🇧 Professional Chef Advanced
- 🇬🇧 Professional Chef Expert
- more english…
- Vraag gratis proefles aan
- Trainingenincl. diploma en/of certificaat
- Kook CursussenMeerdaags en intensief
- Kook Clinicsééndaagse workshops
- Skills a la carte (vanaf 2026)meerdaagse workshops
- Bekijk onze online brochure!
- Opleidingenéén of tweejarig
- Schrijf je in
- Proefles
- Over ons
- Contact
- Locaties
