Horeca Ondernemer

De Horeca Ondernemer runt de zaak of begint een eigen horeca onderneming.

Je wilt ondernemen, je eigen bedrijf leiden of je eigen afdeling runnen. De praktische kneepjes van het vak ken je al, maar je wilt ook leren om aan het stuur te staan. Bij de BBL niveau 4 opleiding Horeca Ondernemer  leer je alles wat je moet weten om te starten.

Direct inschrijven Gratis brochure
Max. 19
Zie voor opleidingskosten de brochure
ntb
MBO CREBO 25185

Hoe zien lesdagen er uit?

Deze opleiding leidt tot het SVO diploma, dit is een officieel mbo diploma crebonummer: 25185 Je gaat één dag in de week naar school, de rest van de week ben je bij je leerbedrijf aan de slag.

Op de Horeca Academie wordt de lesdag gebruikt voor het opdoen praktische kennis en leiderschap skills. Op een lesdag heb je 7 uur les, in een ontspannen omgeving.

Je leert om als ondernemer of als manager te denken en te werken. Je gaat groeien in je leidinggevende vaardigheden. Ook leer je in te spelen op (onverwachte) gebeurtenissen in jouw bedrijf en leer je financiële afwegingen te maken.

 

web5B4A0127def

 

De theorie leer je niet vanuit boeken, maar via een digitale leeromgeving. Je maakt je opdrachten en leest je achtergrond informatie online. Dit betekent dat je werkzaam bent in de praktijk en daar ook leert. Aan de hand van opdrachten ga je in je eigen bedrijf aan de slag: je doet onderzoek, je maakt verbeterplannen voor je afdeling en je gaat deze invoeren. Ook stel je een ondernemingsplan op, waarin je de eerste stap zet naar het opzetten van een eigen bedrijf.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Ondernemerschap
  • Meten is weten
  • Financieel beleid
  • Inkoopmanagement
  • Leiderschap
  • Personeelsmanagement
  • Coaching en feedback geven
  • Het bedenken, starten en uitvoeren van een mini-onderneming
  • Opstellen ondernemersplan

Voor wie?

Toelatingsvoorwaarden:

  • Je hebt een MBO 3 Horeca gerelateerd diploma je mag direct starten.
  • Je hebt minimaal een HAVO of VWO diploma
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de horeca.
  • Je bent een echte ondernemer.
  • Je bent creatief.
  • Je bent super gemotiveerd om naast je werk een opleiding te volgen en daar ook tijd in te steken.
  • Je bent ten minste 18 jaar.

         

 

Wat wordt er van je verwacht:

  • Minimaal 20 contracturen in je leerbedrijf
  • Een leerbedrijf met een leermeester die beide ingeschreven staan bij SBB
  • Minimaal 1 dag zelfstudie per week voor de theorie, je ondernemingsplan en het voorbereiden op toetsen
  • Uitvoeren van opdrachten en technieken in het leerbedrijf

Wat heb je nodig: 

  • Een laptop
  • Notitieboekje 
  • Digitale opslagruimte 

Investering

De opleidingskosten vind je in onze brochure. Vraag —> hier de brochure aan. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox.

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvend (telefonisch) informatiegesprek in of boek  een rondleiding op onze locatie in Den Haag*

Klik hier om een afspraak te maken 

*Voor een rondleiding op een van onze andere locaties, bel 070-3029956 (optie 2) en vraag naar Lisanne.

Inschrijven
Bel me terug
Brochure HO

Selecteer hieronder je locatie waar je jezelf wilt inschrijven.

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we uiterlijk binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure aanvragen HO

Brochure HO

Startdatum opleiding

Het is op de volgende momenten in het jaar mogelijk om je voor deze opleiding in te schrijven.

Testimonial

Ruben
" Ik Heb Leren Denken En Handelen Als Een Horecaondernemer! "

Gratis proefles

Gratis proefles voor de koksopleidingen

Neem een kijkje in de keuken!

Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

Proefles aanvragen

 

De Horeca Academie op Instagram

Bekijk het werk van onze studenten