Horeca Ondernemer Manager

De Horeca Ondernemer Manager runt de zaak of begint een eigen horeca onderneming.

Je wilt ondernemen, je eigen bedrijf leiden of je eigen afdeling runnen. De praktische kneepjes van het vak ken je al, maar je wilt ook leren om aan het stuur te staan. Bij de opleiding Horeca Ondernemer Manager leer je alles wat je moet weten om te starten.

Direct inschrijven Gratis brochure
Max. 19
Op aanvraag
Start in sept, nov en maart
MBO CREBO 25184

Hoe zien lesdagen er uit?

Deze opleiding leidt tot het SVO diploma, dit is een officieel mbo diploma crebonummer: 25184. Je gaat één dag in de week naar school, de rest van de week ben je bij je leerbedrijf aan de slag.

Op de Horeca Academie wordt de lesdag gebruikt voor het opdoen praktische kennis en leiderschapsskills. Op een lesdag heb je 7 uur les, in een ontspannen omgeving.

web5B4A0127def

Je leert om als ondernemer of als manager te denken en te werken. Je gaat groeien in je leidinggevende vaardigheden. Ook leer je in te spelen op (onverwachte) gebeurtenissen in jouw bedrijf en leer je financiële afwegingen te maken.

De theorie leer je niet vanuit boeken, maar via een digitale leeromgeving. Je maakt je opdrachten en leest je achtergrond informatie online. Dit betekent dat je werkzaam bent in de praktijk en daar ook leert. Aan de hand van opdrachten ga je in je eigen bedrijf aan de slag: je doet onderzoek, je maakt verbeterplannen voor je afdeling en je gaat deze invoeren. Ook stel je een ondernemingsplan op, waarin je de eerste stap zet naar het opzetten van een eigen bedrijf.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Ondernemerschap
  • Meten is weten
  • Financieel beleid
  • Inkoopmanagement
  • Leiderschap
  • Personeelsmanagement
  • Coaching en feedback geven
  • Het bedenken, starten en uitvoeren van een mini-onderneming
  • Opstellen ondernemersplan

 

Wanneer kun je starten met de opleiding?

Er zijn drie momenten waarop je kunt instromen: september, november en maart.

Voor wie?

  • Je hebt minimaal MBO niveau 3 (of HAVO of VWO).
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de horeca.
  • Je beheerst de competenties van een zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw.
  • Je bent een echte ondernemer.
  • Je bent creatief.
  • Je bent super gemotiveerd om naast je werk een opleiding te volgen en daar ook tijd in te steken.
  • Je bent ten minste 18 jaar.

Investering

De opleidingskosten vind je in onze brochure. Vraag —> hier de brochure aan. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox.

Inschrijven
Bel me terug
Brochure Basiskok

Wij vinden het belangrijk om je goed te informeren over onze opleiding en willen je na inschrijving uitnodigen voor een gesprek en een meeloop dag.

Schrijf je hier direct in voor deze opleiding.

 

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen HOM

Brochure HOM

Locaties

Deze opleiding wordt gegeven op de volgende locatie(s):

  • Horeca Academie Amsterdam
  • Horeca Academie Den Haag
  • Horeca Academie Houten
  • Horeca Academie Zwolle
  • Startdatum opleiding

    Het is op drie momenten in het jaar mogelijk om je voor deze opleiding in te schrijven.

    1 november 2021
    Inschrijven
    1 januari 2022
    Inschrijven
    1 maart 2022
    Inschrijven
    1 mei 2022
    Inschrijven

    Testimonial

    Ruben
    " Ik Heb Leren Denken En Handelen Als Een Horecaondernemer! "

    Gratis proefles voor de koksopleidingen

    Neem een kijkje in de keuken!

    Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

    Proefles aanvragen

     

    De Horeca Academie op Instagram

    Bekijk het werk van onze studenten