Horeca Ondernemer

De Horeca Ondernemer runt de zaak of begint een eigen horeca onderneming.

Je wilt ondernemen, je eigen bedrijf leiden of je eigen afdeling runnen. De praktische kneepjes van het vak ken je al, maar je wilt ook leren om aan het stuur te staan. Bij de BBL niveau 4 opleiding Horeca Ondernemer  leer je alles wat je moet weten om te starten.

Direct inschrijven Gratis brochure
Max. 19
Zie voor opleidingskosten de brochure
Start in augustus en maart
MBO CREBO 25185

Hoe zien lesdagen er uit?

Deze opleiding leidt tot het SVO diploma, dit is een officieel mbo diploma crebonummer: 25185 Je gaat één dag in de week naar school, de rest van de week ben je bij je leerbedrijf aan de slag.

Op de Horeca Academie wordt de lesdag gebruikt voor het opdoen praktische kennis en leiderschapsskills. Op een lesdag heb je 7 uur les, in een ontspannen omgeving.

web5B4A0127def

Je leert om als ondernemer of als manager te denken en te werken. Je gaat groeien in je leidinggevende vaardigheden. Ook leer je in te spelen op (onverwachte) gebeurtenissen in jouw bedrijf en leer je financiële afwegingen te maken.

De theorie leer je niet vanuit boeken, maar via een digitale leeromgeving. Je maakt je opdrachten en leest je achtergrond informatie online. Dit betekent dat je werkzaam bent in de praktijk en daar ook leert. Aan de hand van opdrachten ga je in je eigen bedrijf aan de slag: je doet onderzoek, je maakt verbeterplannen voor je afdeling en je gaat deze invoeren. Ook stel je een ondernemingsplan op, waarin je de eerste stap zet naar het opzetten van een eigen bedrijf.

 

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Ondernemerschap
  • Meten is weten
  • Financieel beleid
  • Inkoopmanagement
  • Leiderschap
  • Personeelsmanagement
  • Coaching en feedback geven
  • Het bedenken, starten en uitvoeren van een mini-onderneming
  • Opstellen ondernemersplan

 

 

Wanneer kun je starten met de opleiding?

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zijn er drie momenten waarop je kunt instromen: augustus en maart.

Voor wie?

Toelatingsvoorwaarden:

  • Je hebt een MBO 3 Horeca gerelateerd diploma je mag direct starten.
  • Je hebt minimaal een HAVO of VWO diploma
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de horeca.
  • Je bent een echte ondernemer.
  • Je bent creatief.
  • Je bent super gemotiveerd om naast je werk een opleiding te volgen en daar ook tijd in te steken.
  • Je bent ten minste 18 jaar.

Investering

De opleidingskosten vind je in onze brochure. Vraag —> hier de brochure aan. Je ontvangt de brochure direct in je mailbox.

Nieuwsgierig geworden?

Plan een vrijblijvend (telefonisch) informatiegesprek in of boek  een rondleiding op onze locatie in Den Haag*

Klik hier om een afspraak te maken 

*Voor een rondleiding op een van onze andere locaties, bel 070-3029956 (optie 2) en vraag naar Lisanne of Maarten.

Inschrijven
Bel me terug
Brochure HOM

Selecteer hieronder je locatie waar je jezelf wilt inschrijven.

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Brochure aanvragen HOM

Brochure HOM

Locaties

Deze opleiding wordt gegeven op de volgende locatie(s):

  • Horeca Academie Den Haag
  • Horeca Academie Houten
  • Startdatum opleiding

    Het is op de volgende momenten in het jaar mogelijk om je voor deze opleiding in te schrijven.

    Testimonial

    Ruben
    " Ik Heb Leren Denken En Handelen Als Een Horecaondernemer! "

    Gratis proefles

    Gratis proefles voor de koksopleidingen

    Neem een kijkje in de keuken!

    Wij hebben weer een proefles ingepland, meld je hier aan.

    Proefles aanvragen

     

    De Horeca Academie op Instagram

    Bekijk het werk van onze studenten