Horeca Academie blijft open en lessen gaan door
Naar aanleiding van het advies van het RIVM om mbo scholen niet te sluiten, hebben wij besloten dat de lessen van de Horeca Academie vooralsnog gewoon door zullen gaan. Ook de bijbehorende restaurant avonden zullen zoals gewoonlijk doorgaan. Wel adviseren wij studenten met verkoudheid klachten en/of koorts, niet naar school te komen. Meld je ziek bij je mentor.

Open Dag 24 maart in Den Haag is geannuleerd
Vanwege het advies van de RIVM om bijeenkomsten zo veel mogelijk te mijden, hebben wij besloten om de Open dag van de Horeca Academie op 24 maart te annuleren. Wij zullen de open dag verschuiven naar een datum verder in het jaar. Deze datum laten wij afhangen van de ontwikkelingen van de huidige situatie en aansluitend advies van de RIVM.

Restaurant
Ons restaurant blijft vooralsnog gewoon geopend. Uiteraard vragen wij je de reservering (het liefst zo tijdig mogelijk) te annuleren wanneer je gezondheidsklachten ondervindt en/of als je in een risicogroep zit.

Bereikbaarheid
Vanwege het advies van het RIVM om zoveel mogelijk thuis te werken, zal onze kantoorbezetting minimaal zijn. Wij zorgen uiteraard dat er altijd iemand aanwezig is om eventuele vragen telefonisch te beantwoorden, maar het kan zijn dat het iets langer duurt, voordat wij je telefonisch te woord kunnen staan. Wij zullen te alle tijden onze email postbus: info@horecaacademie.nl lezen en beantwoorden.

Wij houden de berichten van het RIVM goed in de gaten en zullen je bij nieuws wederom op de hoogte stellen.