• Events
  • Blogs
  • Nieuws
  • Vacaturesite
  • Mijn HA

Zoeken

  • Ons aanbod
    • Werken in de keuken
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Kookclinic
      • Cursus Professioneel Koken
      • Keuken Assistent (KAS 1)
      • Keuken Assistent (KAS) BBL mbo niveau 1
      • Basiskok
      • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
      • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
      • Leidinggevende keuken
      • Patisserie (specialisatie)
      • HACCP online
      • Allergenen online
    • Spring School
      • Cursus Professioneel Koken
    • English please
      • Barista training (English)
      • Professional Chef level 2 ( English)
      • Professional Chef level 3( English)
    • Werken in de bediening
      • Nieuw: Leermeester online
      • Op maat opleidingsadvies
      • Training en proeverij gedistilleerd
      • SVH Wijn 2 (basis)
      • SVH Wijn 3 (gevorderden)
      • SVH Wijn 4 Vinoloog
      • Sociale Hygiëne online
      • Horeca Ondernemer Manager
      • Barista training
    • Voor bedrijven
      • Nieuw: Leermeester online
      • Werving in de horeca
      • Incompany traject voor jouw bedrijf
      • Leermeester in de Horeca
      • Professioneel Leidinggeven
      • Kitchenboost
  • Schrijf je in
  • Open dag
  • Over ons
    • De Horeca Academie
    • Onze medewerkers
    • Studenten vertellen
    • Werken bij de Horeca Academie
  • Contact
    • Informatie voor bedrijven
    • Informatie voor de student
    • Informatie voor leermeesters
  • Take away
  • Dineren
    • Dineren in Den Haag
    • Dineren in Houten
    • Lunchen in Amsterdam
    • Dineren in Zwolle
  • Locaties
Onze opleidingen voor
  • Werken in de keuken
  • Werken in de bediening
  • English please
  • Spring School
  • Voor bedrijven
  • Dineren
  • Take away
  • Vacaturesite
  • Zoeken
  • Schrijf je in
  • Nieuws
  • Open dag
  • Locaties
  • Over ons
  • Events
  • Contact

Wat gebeurt er op de
Horeca Academie?

Home > Informatie voor de student

24 maart 2020

Aan onze studenten…

Beste Studenten van De Horeca Academie, Mede namens mijn compagnon Roland de Groot en alle medewerkers van de Horeca...
Lees verder...
23 maart 2020

Vragen en antwoorden (Q&A)

English version below Wij ontvangen veel vragen van onze studenten over het Coronavirus m.b.t. hun studie en werk. Het...
Lees verder...
15 maart 2020

De Horeca Academie gaat dicht tot en met 6 april 2020

Het kabinet heeft besloten dat alle scholen en horeca moeten sluiten om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Ook...
Lees verder...
12 maart 2020

Maatregelen Horeca Academie met betrekking tot het Coronavirus

Horeca Academie blijft open en lessen gaan door Naar aanleiding van het advies van het RIVM om mbo scholen...
Lees verder...
4 maart 2020

Coronavirus

De Horeca Academie volgt de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus en houdt de ontwikkelingen nauw in de...
Lees verder...
1 2 3 4 Volgende

Werken in de keuken

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Kookclinic
  • Keuken Assistent (KAS 1)
  • Cursus Professioneel Koken
  • Basiskok
  • Zelfstandig Werkend Kok (2 jaar)
  • Zelfstandig Werkend Kok (versneld)
  • Leidinggevende keuken
  • Branchediploma Patisserie
  • HACCP online
  • Allergenen online

Werken in de bediening

  • Op maat opleidingsadvies
  • Nieuw: Leermeester online
  • Training en proeverij gedistilleerd
  • Barista training
  • SVH Wijn 2 (basis)
  • SVH Wijn 3 (gevorderden)
  • SVH Wijn 4 Vinoloog
  • Sociale Hygiëne online
  • Horeca Ondernemer Manager

English please

  • Barista training (English)
  • Professional Chef level 2 ( English)
  • Professional Chef level 3( English)

Horeca Ondernemer

  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Nieuw: Leermeester online
  • Werving in de horeca
  • Leermeester in de Horeca
  • Professioneel Leidinggeven
  • Kitchenboost

Horeca Academie

  • Over ons
  • Events
  • Nieuws
  • Incompany traject voor jouw bedrijf
  • Vacaturesite
  • Horeca Academie Blogs
  • Opleidingslocaties

Contact

Horeca Academie locatie Den Haag

Anna van Hannoverstraat 4
2595 BJ Den Haag
E info@horecaacademie.nl
T 070 302 99 56

KvK-nummer : 52324494
BTW-Nummer : NL855.25.8469.B.01

Twitter Facebook Instagram LinkedIn

 

Overzicht opleidingslocaties

 

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Klachtenregeling

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van de horeca

Design: CAPAZ | Realisatie: Excellutions